Semicon Engineering

Semicon Engineering is a global, strategic recruiting services company specialized in the Semiconductors, Electronics and Telecommunications industry.

Our main focus is to help you assemble the very best Technology and Executive Teams within the RF, Analog, Digital, Mixed Signal specialized domains.

Rutney Sluis

Wil jij in 2018 een beter jaar ervaren dan in 2017, dan heeft Rutney Sluis het antwoord voor jou. In zijn inspirerende en bewezen effectieve seminars leert hij jou de wetenschap van succes en de kunst van gelukkig zijn, zodat jij groter kunt groeien dan jouw uitdagingen en eindelijk jouw ware potentie gaat vervullen. Ben jij klaar voor vooruitgang die het verschil gaat maken? www.rutneysluis.nl

ChipsAway

ChipsAway Nederland BV is de grootste specialist in Nederland als het gaat om spotrepair en plaatselijk herstel van kleine beschadigingen aan interieur en exterieur.

Donna Italia

Donna Italia heeft een uniek concept ontwikkeld waarin wij er voor zorgen dat u een echte handgemaakte Italiaanse pizza binnen drie minuten kunt uitserveren.

Erik de Groot Agenturen

  • Agenturen, en importfirma sinds 1989, service gericht, betrokkenheid, meedenken, ladiesfashion, reguliere- én grote maten.
  • Een originele mix van duurzame, elkaar aanvullende, doch onderscheidende collecties. De uiteenlopende stijlen, van hip en modern tot tijdloos en elegant laten zich makkelijk combineren tot originele outfits. Prijssegment laag, midden en hoog van internationale merken. Dit alles in de kledingmaten 36 t/m 56.
  • Voor zowel de zomercollectie als de wintercollectie geldt dat een vrouw zich goed moet voelen in comfortabele kleding, ongeacht haar maat en leeftijd.

Booij Bikkers advocaten

Onze missie
Complexe fiscale en financieel-bestuursrechtelijke
problemen lossen wij efficiënt op. Nationaal of internationaal.
Wij helpen u strategische beslissingen te nemen.
Procederen of schikken? Vechten of onderhandelen? Mediation? Uw belang staat voorop.
Wij luisteren goed naar u en komen altijd met een creatieve oplossing.

Rob Aalders Coaching


Ontwikkelen is belangrijk. Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar je bedrijf moet zich ook ontwikkelen.  Rob Aalders Coaching is een bedrijf dat alles op alles zet om je met deze ontwikkelingen te helpen. Het kan zijn dat je iets hebt meegemaakt dat moeilijk te verwerken is. Of je hebt het gevoel dat je niet meer verder groeit in je werkomgeving.

VAYA projects

UNIEKE KANS

Wij bieden investeerders de mogelijkheid een nieuw appartement te kopen op een aantal toplocaties in Oostenrijk. Stuk voor stuk schitterende appartementen op sneeuwzekere locaties in Tirol en Salzburgerland die gegarandeerd renderen. Hoe dat kan? Oostenrijk is zeer zuinig in het uitgeven van ontwikkelgrond terwijl de vraag naar bedden voor verhuur juist heel hoog is. Daarom is ons aanbod uniek en eenmalig en leent het VAYA concept zich uitstekend om te investeren in een appartement in Oostenrijk. Voorlopig wordt er geen nieuwe grond op de locaties Serfaus, Sankt Anton, Saalbach en Kaprun uitgegeven!

House of Cars Haarlem

Storage

“ik zou wel een nieuwe auto erbij willen hebben, maar waar ga ik deze dan neerzetten?
“En áls ik er dan mee wil rijden dan is sowieso net de accu leeg of de band plat.”
“Ik heb liever niet dat mijn partner weet dat ik er wéér eentje bij heb” ?

Bij ons is de opslag van je geliefde speelgoed net even wat uitgebreider, je kan het met een gerust hart achterlaten.

Als je wilt weten wat ik hiermee bedoel? Bel me.