Eijgenraam

Eijgenraam verhuurt en verkoopt de handigste hoogwerkers. Wij staan bekend om onze uitgebreide service en gespecialiseerde machines.
Onze belangrijkste doelstelling is ervoor te zorgen dat u de meest economische hoogwerker op de juiste tijd en de juiste plaats krijgt.
Wij geven u daarom vakkundig advies bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor de betreffende opdracht.

Ga naar de website

Academie voor Bijzondere Wetten

Frank Joosten, jurist, is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van openbare orde, veiligheid en bijzondere wetten, eerst als gemeentelijk beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid, vervolgens als consultant/adviseur en later als directeur bij een detacheringsbedrijf.

Holland Sail

Welkom bij Holland Sail

Bruisende bedrijfsuitjes of lekker met je gezin uitwaaien op het water

Voor een sportieve en uitstekend verzorgde invulling van uw bedrijfsuitje bent u bij Holland Sail aan het juiste adres. Ervaar de vrijheid aan boord van één van onze 27 schepen. Laat met het hoofd in de wind de beslommeringen van de zaak even wegwaaien.

Geen vergadering, telefoon van klanten of binnenkomende mail die direct beantwoord moet worden, maar samen eropuit. Even anders met elkaar aan het genieten en onthaasten in een ontspannen omgeving. Hijs samen de zeilen en leer uw collega’s beter kennen. Geniet van een hapje en een drankje en geef nog maar een draai aan het roer.

 

ChipsAway

ChipsAway Nederland BV is de grootste specialist in Nederland als het gaat om spotrepair en plaatselijk herstel van kleine beschadigingen aan interieur en exterieur.

House of cars Haarlem

Storage

“ik zou wel een nieuwe auto erbij willen hebben, maar waar ga ik deze dan neerzetten?
“En áls ik er dan mee wil rijden dan is sowieso net de accu leeg of de band plat.”
“Ik heb liever niet dat mijn partner weet dat ik er wéér eentje bij heb” ?

Bij ons is de opslag van je geliefde speelgoed net even wat uitgebreider, je kan het met een gerust hart achterlaten.

Als je wilt weten wat ik hiermee bedoel? Bel me.

Booij Bikkers Advocaten

Onze missie
Complexe fiscale en financieel-bestuursrechtelijke
problemen lossen wij efficiënt op. Nationaal of internationaal.
Wij helpen u strategische beslissingen te nemen.
Procederen of schikken? Vechten of onderhandelen?
Mediation? Uw belang staat voorop.
Wij luisteren goed naar u en komen altijd met een creatieve oplossing.

Rob Aalders Coaching


Ontwikkelen is belangrijk. Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar je bedrijf moet zich ook ontwikkelen.  Rob Aalders Coaching is een bedrijf dat alles op alles zet om je met deze ontwikkelingen te helpen. Het kan zijn dat je iets hebt meegemaakt dat moeilijk te verwerken is. Of je hebt het gevoel dat je niet meer verder groeit in je werkomgeving.

VAYA Projects

UNIEKE KANS

Wij bieden investeerders de mogelijkheid een nieuw appartement te kopen op een aantal toplocaties in Oostenrijk. Stuk voor stuk schitterende appartementen op sneeuwzekere locaties in Tirol en Salzburgerland die gegarandeerd renderen. Hoe dat kan? Oostenrijk is zeer zuinig in het uitgeven van ontwikkelgrond terwijl de vraag naar bedden voor verhuur juist heel hoog is. Daarom is ons aanbod uniek en eenmalig en leent het VAYA concept zich uitstekend om te investeren in een appartement in Oostenrijk. Voorlopig wordt er geen nieuwe grond op de locaties Serfaus, Sankt Anton, Saalbach en Kaprun uitgegeven!