opDroomreis.nu

opDroomreis.nu is een kleinschalige touroperator die maatwerkreizen verzorgt naar de bestemmingen Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Canada. Met ontzettend veel plezier gaan we met jou aan de slag om jouw droomreis niet alleen samen te stellen, maar ook te realiseren! opDroomreis.nu onderscheidt zich door de klant voorop te zetten.

CB-Webshop

CB-webshop.nl is de 27mc specialist. Op de website vindt u een zeer ruim aanbod van nieuwe en gebruikte zendapparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor: adviezen, aankoop- en inbouwbegeleiding. De oplossing voor bedrijf en particulier. We verzenden wereldwijd.

CINDA.

CINDA. – Dé Businesscoach voor powervrouwen

Vrouwen maken de grootste offers om hun dierbaren te HELPEN, maar vinden het niet oké om die kwaliteiten te verkopen. Vrouwelijke ondernemers durven daarin absoluut niet succesvol te zijn. Die angst belemmert je om klanten aan te trekken en goede prijzen voor je aanbod te vragen. Wat doet dat met jouw bedrijf? Je welzijn en dat van jouw gezin? Jouw toekomst? Wat betekent dat voor de vrijheid om te leven zoals jij wilt?

Rob Aalders Coaching

Tijdens de afgelopen vijf uitzendingen heeft Rob Aalders diverse aspecten van beleggen en coaching laten zien. Hij heeft de afgelopen jaren zich omringd met mensen die een grote invloed hebben op zijn ontwikkeling als persoon, belegger en coach. Vandaag zijn de mensen die dicht bij hem staan aan het woord en vertellen uit hun ervaring met Rob Aalders.

Rob Aalders heeft deze serie uitzendingen met plezier gedaan, samen met een geweldige team is trots op het resultaat. Ik wil je ook danken voor je interesse en betrokkenheid bij de onderwerpen.  Wilt u met mij in contact komen? Ga naar mijn website: www.robaalderscoaching.nl Er is zelfs een chat functie.

ChipsAway

ChipsAway Nederland BV is de grootste specialist in Nederland als het gaat om spotrepair en plaatselijk herstel van kleine beschadigingen aan interieur en exterieur.

Booij Bikkers Advocaten

Onze missie
Complexe fiscale en financieel-bestuursrechtelijke
problemen lossen wij efficiënt op. Nationaal of internationaal.
Wij helpen u strategische beslissingen te nemen.
Procederen of schikken? Vechten of onderhandelen?
Mediation? Uw belang staat voorop.
Wij luisteren goed naar u en komen altijd met een creatieve oplossing.

VAYA Projects

UNIEKE KANS

Wij bieden investeerders de mogelijkheid een nieuw appartement te kopen op een aantal toplocaties in Oostenrijk. Stuk voor stuk schitterende appartementen op sneeuwzekere locaties in Tirol en Salzburgerland die gegarandeerd renderen. Hoe dat kan? Oostenrijk is zeer zuinig in het uitgeven van ontwikkelgrond terwijl de vraag naar bedden voor verhuur juist heel hoog is. Daarom is ons aanbod uniek en eenmalig en leent het VAYA concept zich uitstekend om te investeren in een appartement in Oostenrijk. Voorlopig wordt er geen nieuwe grond op de locaties Serfaus, Sankt Anton, Saalbach en Kaprun uitgegeven!

Rutney Sluis

Wil jij in 2018 een beter jaar ervaren dan in 2017, dan heeft Rutney Sluis het antwoord voor jou. In zijn inspirerende en bewezen effectieve seminars leert hij jou de wetenschap van succes en de kunst van gelukkig zijn, zodat jij groter kunt groeien dan jouw uitdagingen en eindelijk jouw ware potentie gaat vervullen. Ben jij klaar voor vooruitgang die het verschil gaat maken? www.rutneysluis.nl