Jacksart.nl

Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Chauffeur.nl


Uw reistijd wordt declarabel met Chauffeur.nl

Adviesgesprekken of persoonlijk overleg op locatie met uw opdrachtgever… Elkaar in de ogen zien leidt tot betere gesprekken, efficiëntere processen en diepgaande analyses. De meerwaarde ligt in de persoonlijke ontmoeting, dat juist geformuleerde advies, de timing van uw aanwezigheid.

Alleen…. Nederland slibt dicht! Het tijdverlies loopt dagelijks op en kost veel energie. Files beginnen steeds eerder op de dag en eindigen op een later tijdstip. De tijd die het u kost om op locatie te kunnen overleggen is aanzienlijk. Uw reistijd wordt daarmee dure tijd. Langere reistijden betekent immers minder effectieve werktijd per dag.

Stichting Homeplan


Stichting HomePlan bouwt al ruim 20 jaar aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten. Inmiddels hebben wij al bijna 4.000 huizen gebouwd en hiermee ca. 19.000 mensen geholpen aan een veilig onderkomen! Op dit moment werken wij in Zuid-Afrika, Zimbabwe, Haïti en Nicaragua. HomePlan bouwt altijd in nauwe samenwerking met lokale partners zodat we zeker weten dat onze hulp daar terecht komt waar dit het meest nodig is. Onze partners zorgen voor diverse nazorgtrajecten, waaronder medische zorg en scholing, om de begunstigden op weg te helpen naar een betere toekomst.

Met dank aan onze zakelijke partners kunnen wij onze huisvestingsprojecten voor de allerarmsten realiseren. Wilt u ook op een bijzondere manier invulling geven aan uw MVO beleid, kijk dan op:

www.homeplan.nl/zakelijk

Container Poule BV

Waarom investeren bij Container Poule?

  • Geen emissiekosten
  • Inleg vanaf € 1.000
  • Rentevergoeding van 7% – 10%
  • Looptijd vanaf 6 maanden
  • Altijd zekerheidsstelling
  • Juridisch beoordeeld
  • Obligatie Prospectus aanwezig

Kidztower


KidzTower is een centrum waar élk kind en élke volwassene dé kans krijgt om zich optimaal te ontwikkelen!

KidzTower is een expertisecentrum bestaande uit een kinderbehandelcentrum en het psychologisch centrum Basis in Perspectief. Onze betrokken professionals onderzoeken, behandelen en begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen. Bovendien biedt KidzTower ondersteuning aan de omgeving om een cliënt heen, zoals ouders, gezinnen en scholen.

De Groot Drukkerij BV


De Groot – grootsgedrukt.nl neemt druk, opslag én verzending over

De Groot in het idyllische Goudriaan is een drukker van formaat. Van kleine tot grote oplages, voor stichtingen en multinationals. Wat je ook wilt drukken, druk het groots én milieubewust bij een zeer ervaren drukker die toch klein en persoonlijk in de omgang is gebleven. De onderneming ontzorgt haar opdrachtgevers graag volledig door het hele proces over te nemen: van bestelling tot verpakking, opslag en levering.

Zo’n halve eeuw geleden begon De Groot – grootsgedrukt.nl onder de naam De Groot Drukkerij met het drukken van theologische boeken en streekromans. Tegenwoordig is het één van Nederlands beste drukkerijen op het gebied van zakelijk en promotioneel drukwerk én boekdrukwerk. Je kunt het zo gek niet bedenken of de onderneming uit Goudriaan kan het aan: van visitekaartje tot bouwtekening en van kalender tot glossy magazine. Alle formaten onder één dak! Zelfs unieke, haarscherpe A0-posters en ander grootformaat drukwerk.

ARCA Printers & Supplies


Leverancier van printers, inkt, papier en afwerkproducten

Arca is de leverancier voor alles wat met printen en printers te maken heeft. Wij richten ons op de markt van verbruiksartikelen voor printers uit de professionele en semi-professionele fotografiebranche. Het familiebedrijf ARCA is opgericht in 1990 door de huidige eigenaren Dick, Lida en Robert Bol. Tegenwoordig is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van Nederland op het gebied van printen en printartikelen. Onze vestiging in Moerdijk (Noord-Brabant), waar we al sinds 1999 gevestigd zijn heeft dan ook een opslag van 1000m² waar we meer dan 7000 artikelen uit voorraad kunnen leveren. Al onze producten zijn geschikt voor gebruik door professionals. Wij richten ons dan ook puur op het op de markt brengen van kwalitatieve producten. Zo exporteert Arca momenteel ook naar circa 11 Europese landen waaronder Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Dierenkliniek Nesselande


Wij zijn een moderne en gemoedelijke dierenkliniek voor gezelschapsdieren in Rotterdam Nesselande. In onze kliniek staan eerlijkheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel en wordt u als eigenaar nauw betrokken bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier.

Onze dierenkliniek is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Onze dierenkliniek is voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren.

www.dierenkliniek-nesselande.nl

Weddingplanner Houvast

Ben je op zoek naar een enthousiaste weddingplanner, ceremoniemeester of trouwambtenaar? Dan ben je bij weddingplanner Houvast op het juiste adres.

Een weddingplanner met kennis en kunde en die vooral duidelijk is.

In het voorbereiden van een huwelijk zit veel werk. Hier kan ik jullie met alle liefde en aandacht in ondersteunen. Alles is mogelijk. Niets is te gek. Mocht blijken dat iets echt niet kan dan zal ik zorgen voor een alternatief.

Jullie dag helemaal compleet te maken. De voorbereiding, de gezamenlijke gesprekken en dan jullie huwelijksdag. Jullie stralende lach en weten dat de organisatie helemaal naar jullie wens is. Daar doe ik het voor.

www.weddingplannerhouvast.nl

De Haas Advocaten

De Haas Advocaten is een niche advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaal recht, strafrecht en tuchtrecht. Bij De Haas Advocaten werken advocaten die jarenlang bij gerenommeerde kantoren werkzaam zijn geweest in deze specifieke rechtsgebieden. In dat kader hebben de advocaten al uitstekend met elkaar samengewerkt, ieder vanuit zijn/haar eigen discipline en dat doen zij nu onder één naam. Door de goede samenwerking kan ten aanzien van het gehele spectrum van toezicht, opsporing en handhaving bijstand worden verleend. Zijn er daarnaast vanuit andere rechtsgebieden nog deskundigen nodig dan schakelt De Haas Advocaten die in. De Haas Advocaten staat dienstverleners, ondernemingen (MKB en beursgenoteerd), overheden en particulieren bij.