Jacksart.nl

Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Arjan Brouwer Motor Trading

Wij zijn een motorzaak in Putten die gespecialiseerd is in all- en offroad motoren en Piaggio MP3 en Peugeot Metropolis motorscooters. Daarnaast helpen wij motorrijders met allerlei motorvaardigheid cursussen en verzorgen we jaarlijks diverse motorevenementen, motortrips en MP3 opstapdagen voor de ware motorliefhebber, maar ook voor kijkers naar de motorsport.

Het is onze passie om het motorrijden tot een avontuur te maken en niet alleen een motor of MP3 over de toonbank te schuiven. onze bestaande klanten waarderen dat zeer en blijven daarom terugkomen. Hebt u al kennis gemaakt
met onze motorpassie en bevlogenheid? Kom naar onze showroom en maak eens een praatje dan weet u wat we bedoelen met motor-avontuur. Heeft u interesse in een van onze motoren of een cursus om de rijvaardigheid te verbeteren?

www.arjanbrouwer.nl

Scildon NV

Als ondernemer wilt u het beste voor uw werknemers. Maar u wilt ook grip op de kosten en gemak in beheer. Kies dan een pensioenregeling van Scildon.
Scildon is een levensverzekeraar die gespecialiseerd is in Vermogensopbouw, Overlijdensrisico en Pensioen.

Waarom kiezen voor een pensioenregeling van Scildon?
3x uitgeroepen tot Beste Pensioenverzekeraar door adviseurs
Onze rendementen behoren tot de beste in de markt
Gemakkelijke online administratie

Bekijk de klantreview op onze website en vraag uw pensioenadviseur een vergelijking te maken.

www.scildon.nl

Erasmus Coffee Co.

Erasmus Coffee Co. is dé partner op het gebied van koffie en thee voor het bedrijfsleven en de horeca.

Transparant en zonder contract biedt Erasmus Coffee Co. een ware revolutie op het gebied van zakelijke warme dranken, door kwaliteit en zekerheid te leveren en zo de ondernemer zorgenvrij te kunnen laten ondernemen.

www.erasmus.co/btzakelijk

Sennheiser


Sennheiser creëert een gezondere werkomgeving met draadloze headsets.

Dit is het perfecte moment om uw werkplek een gezondere plek te maken, want draadloze headsets maken het makkelijker om het welzijn van uw werknemers te verbeteren middels een mobielere werkplek. Technologieën als Unified Communications en mobiele apparaten maken bedrijven wendbaarder en flexibeler, maar kantoormedewerkers zijn vaak nog gebonden aan hun bureau, wat een negatieve invloed heeft op hun productiviteit en gezondheid. Maar dankzij de nieuwste generatie draadloze technologie hoeven de werknemers hun dagen niet langer zittend door te brengen.

www.sennheiser.com/wellbeing

ProActivated

We kennen het inbraakalarm, de slimme thermostaat en wifi camera’s. Maar wat als we het huis echt slim kunnen maken? Wat als het huis met ons meedenkt en ons proactief gaat ondersteunen?

ProActivated realiseert het echt slimme huis. Onze intelligente software laat sensoren, actuatoren, beacons, smartphones en tablets samenwerken met bewoners en betrokkenen.

www.proactivated.eu

Palm Tandtechniek

Lacht u uw tanden vol vertrouwen bloot? Of verbergt u ze liever uit gevoel van schaamte… Bij Palm Tandtechniek in Hoensbroek (vlakbij Heerlen) maken we kunstgebitten, implantaten en protheses waar u trots op mag zijn.

Heeft u een probleem met uw gebit en wilt u dat snel laten herstellen? De tandtechnicus kan u direct in de praktijk behandelen bij Palm Tandtechniek in Hoensbroek. In noodgevallen is onze praktijk zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Palm Tandtechniek, all-round tandtechnisch laboratorium.

www.palmtandtechniek.nl

Container Poule BV

Waarom investeren bij Container Poule?

  • Geen emissiekosten
  • Inleg vanaf € 1.000
  • Rentevergoeding van 7% – 10%
  • Looptijd vanaf 6 maanden
  • Altijd zekerheidsstelling
  • Juridisch beoordeeld
  • Obligatie Prospectus aanwezig

Kidztower


KidzTower is een centrum waar élk kind en élke volwassene dé kans krijgt om zich optimaal te ontwikkelen!

KidzTower is een expertisecentrum bestaande uit een kinderbehandelcentrum en het psychologisch centrum Basis in Perspectief. Onze betrokken professionals onderzoeken, behandelen en begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen. Bovendien biedt KidzTower ondersteuning aan de omgeving om een cliënt heen, zoals ouders, gezinnen en scholen.

De Haas Advocaten

De Haas Advocaten is een niche advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaal recht, strafrecht en tuchtrecht. Bij De Haas Advocaten werken advocaten die jarenlang bij gerenommeerde kantoren werkzaam zijn geweest in deze specifieke rechtsgebieden. In dat kader hebben de advocaten al uitstekend met elkaar samengewerkt, ieder vanuit zijn/haar eigen discipline en dat doen zij nu onder één naam. Door de goede samenwerking kan ten aanzien van het gehele spectrum van toezicht, opsporing en handhaving bijstand worden verleend. Zijn er daarnaast vanuit andere rechtsgebieden nog deskundigen nodig dan schakelt De Haas Advocaten die in. De Haas Advocaten staat dienstverleners, ondernemingen (MKB en beursgenoteerd), overheden en particulieren bij.