Jacksart.nl

Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Autobedrijf Can

Autobedrijf Can is al jaren het juiste adres voor automobielen in het premium en exclusieve segment. Daarnaast bieden wij niet alleen automobielen aan, maar het totaal pakket. Wij ontzorgen u graag in al uw behoeften bij de aankoop van een wagen uit onze collectie. Bijvoorbeeld het vinden van een bijpassende verzekering of het aanbrengen van een beschermlaag op de lak.

CAN EXCLUSIVE GARANTIE
In onze showroom treft u exclusieve en sportieve auto’s aan. U bent van harte welkom om ons huidige aanbod te bekijken in de showroom. De auto’s staan zo tentoongesteld dat u ze gemakkelijk van elke kant kunt bekijken. Bij aankoop van een occasion is het bij ons mogelijk dat u hierop garantie krijgt. De looptijd van deze garantie is afhankelijk van de prijs, leeftijd en onderhoud van het voertuig dat u koopt. Wij verzekeren u, voordat een verkochte auto bij ons de deur uitgaat, deze eerst wordt onderworpen aan een grondige inspectie, zodat u er zeker van bent dat u een degelijke auto bezit.

www.autobedrijfcan.nl

Hoffelijk N.V.


Hoffelijk is een financieel opleidingsinstituut, ontstaan vanuit de wil om de financiële dienstverlening te verbeteren. Inmiddels is Hoffelijk uitgegroeid tot een bredere organisatie, waaraan diensten als interim, consultancy, audits en examens zijn toegevoegd. Er zijn niet alleen financiële partijen als klant, maar ook andere zakelijk dienstverleners.

We bieden een integrale en innovatieve oplossing om medewerkers te trainen op gebied van kennis en kwaliteitswaarborging. Door een combinatie van een leermanagementsysteem en content in te zetten, ondersteunen we partijen bij intensieve opleidingsperiodes, zoals onboarding van nieuwe medewerkers. We zorgen voor meer relevantie en een betere leerervaring door een individuele aanpak.

Benieuwd naar praktijkvoorbeelden of vragen? Neem contact op via 010 – 760 11 00 of ga naar:

www.hoffelijk.nl/continu-leren

LvB Bemiddelingen

LvB Bemiddelingen is actief op het gebied van werving- en selectie, interim recruitment en detachering van IT professionals.

Wij ondersteunen het streven naar succes van klanten door voor hen expertise en toptalent te werven, met een werkwijze waarin transparantie, integriteit en open communicatie centraal staan. De juiste match vinden, opdrachtgevers en professionals beiden sterker maken, adviseren en proactief meedenken bij recruitment vraagstukken.

Wij zijn een betrouwbare en betrokken gesprekspartner met focus op de interne organisatie, cultuur en behoefte(n) van de klant. Wij optimaliseren het inhuur proces van matching tot aan facturatie en maken het proces daarmee volledig inzichtelijk en beheersbaar.

Wij zijn Betrokken, Professioneel, Klantgericht, Transparant en Flexibel en werken graag samen.

Heeft u vragen? Bel 085 -1300061 of stuur ons uw vraag:

www.lvbbemiddelingen.nl

CS Opleidingen

Volop baankansen voor 50-plussers als professioneel register casemanager.

De verscherpte privacywetgeving maakt duidelijk dat verzuimbegeleiding moet worden overgelaten aan professionele register casemanagers. Daar is dan ook veel vraag naar en dat biedt perspectief voor wie een nieuwe carrière zoekt.

Verzuim is een ingewikkelde kwestie. Het kost de werkgever veel geld (zo’n € 200 per dag), hij moet zorgen voor een snelle re-integratie van de werknemer en tegelijkertijd mag hij niet weten wat er precies aan de hand is.

Marjol Nikkels, directeur van CS Opleidingen: ‘Om ervoor te zorgen dat iemand zo snel mogelijk re-integreert is de inzet van een goed opgeleide register casemanager belangrijk: die weet welke vragen hij aan de bedrijfsarts moet stellen, kan de juiste vragen aan de werknemer stellen, en weet hoe hij regie moet nemen op het hele proces. De focus ligt op een snelle terugkeer in het werk. Dat is belangrijk voor de werkgever, die immers de lasten draagt, maar juist ook voor de werknemer om te voorkomen dat hij op enig moment sterk in inkomen terug valt.’

Wilt u casemanager worden, dan is Regie op Verzuim van CS Opleidingen een must. Deze opleiding biedt een officieel diploma van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en geeft recht op de titel ROV van het Register Specialistisch Casemanagement. Er is veel vraag naar register casemanagers. Daarbij maakt leeftijd niet uit: we zien de laatste tijd veel 50-plussers die zich laten omscholen en zo weer aan de slag komen. Juist voor een casemanager is een stuk levenservaring immers belangrijk.

www.cs-opleidingen.nl

Nibble IT BV

Tot wel 80% kosten besparen op uw databases en gebruikmaken van de innovatiekracht van OpenSource? Met Nibble weet u na een kort en helder traject wat opensource ook op database gebied voor u kan betekenen. Niet overtuigd, wij organiseren vrijblijvend een ronde tafel conferentie binnen uw bedrijf om met alle stakeholders de mogelijkheden te bespreken. Nibble is een database expert met meer dan 28 jaar all-round ervaring en al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in PostgreSQL en in migraties naar PostgreSQL. Bij de Top-500 bedrijven en ook van bedrijfskritische applicaties.

Wilt u meer weten over migratie mogelijkheden of over onze andere expertise op databasegebied?
Of wilt u een Postgresopleiding van een van onze gecertificeerde docenten voor uzelf of voor uw bedrijf?

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op onze website:

www.nibble-it.nl of mail naar: info@nibble-it.nl

G. Buttner & Co BV

G. Buttner & Co B.V. is een internationaal ervaren tussenpersoon in de handel in gedroogde zuidvruchten, noten, zaden en specerijen. Door onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij importeurs en industriële verwerkers graag met het zoeken naar passende oplossingen voor hun behoeftes. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en meedenken met de klant en richten ons op het opbouwen van langdurige relaties met zowel producent als afnemer.

www.buttner-co.com

Van Munster Projectontwikkeling BV


Van Munster Projectontwikkeling: Recreatiepark Klarenbeek

Recreëren in alle vier de seizoenen. Recreatiepark Klarenbeek is een absolute aanrader voor degene die van rust en stilte houden. Op het bijna vier hectare grote park wordt een grote variëteit aan recreatiewoningen geplaatst. Een nieuw park met een bijzonder karakter in een mooie en natuurlijke omgeving. De chalets worden geleverd incl. basisstoffering, luxe keuken met inbouwapparatuur, inbouwkasten in de slaapkamers, complete badkamers en aangelegde tuin met eigen parkeerplaats. Alle kavels zijn voorzien van infra (aardgas, water en elektra). Er staan diverse showmodellen ter bezichtiging, kom vrijblijvend kijken en overtuig u zelf! Klarenbeek is een dorp ten oosten van Apeldoorn. Ook interessant voor investeerders!

www.recreatieparkklarenbeek.nl

KLS/Van den Berg


KLS/Van den Berg B.V. bereidt bedrijven voor op omgang met calamiteiten.

Kwaliteit, Leerzaamheid en Service
De letters KLS in de naam van het Eindhovense bedrijf staan voor: Kwaliteit, Leerzaamheid en Service. Het bedrijf ontstond in 2001 uit een samenvoeging van BHV/Van den Berg B.V. en KLS in Company Training. Daarmee werden kennis en ervaring uit de brandweer wereld en gezondheidszorg gebundeld. Bij KLS/Van den Berg werken zo’n 25 medewerkers. ‘Wij verzorgen BHV-opleidingen, BHV-oefeningen en diverse specialistische trainingen. Daarnaast ondersteunen we organisaties bij het opstellen van ontruimingsplannen en voorzien wij hen van adviezen op het gebied van brandveiligheid’, legt Van den Dobbelsteen uit. ‘Verder leveren wij ook BHV-middelen aan organisaties, zoals blusmiddelen, noodverlichting armaturen en EHBO-verbandtrommels.

KLS/Van den Berg B.V. helpt bij het ontwikkelen van een bedrijfsnoodplan
Bedrijven en organisaties zijn volgens de wet verplicht om een bedrijfsnoodplan te hebben.
Hij geeft aan dat bij het opstellen van een BHV-plan met een aantal factoren rekening moet worden gehouden. ‘Denk bijvoorbeeld aan het aantal werknemers van een bedrijf, de omgeving van het bedrijfspand en de aard van de werkzaamheden. Maar ook de aanwezigheid van brandgevaarlijke stoffen is een aandachtspunt waarmee rekening moet worden gehouden, evenals de opkomsttijd van de hulpdiensten. Aan de hand van al deze informatie kan vervolgens een BHV-plan worden opgesteld. Hierin worden alle aspecten, zoals een opleiding- en oefenplan, communicatieplan, middelenplan en ontruimingsplan bij calamiteiten meegenomen.’

www.klsvandenberg.nl

Container Poule BV

Waarom investeren bij Container Poule?

  • Geen emissiekosten
  • Inleg vanaf € 1.000
  • Rentevergoeding van 7% – 10%
  • Looptijd vanaf 6 maanden
  • Altijd zekerheidsstelling
  • Juridisch beoordeeld
  • Obligatie Prospectus aanwezig