Jacksart.nl

Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

CS Opleidingen

We worden met zijn allen ouder en moeten langer doorwerken. De vraag is: hoe houden we werknemers behouden voor de arbeidsmarkt en zorgen we ervoor dat ze gezond de pensioenleeftijd halen? Dit is een uitdaging en daarvoor is beleid nodig en goede professionals om coaching te geven en te activeren.

CS Opleidingen leidt mensen op voor het maken van beleid en uitvoering van de praktijk. Bij de opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement leert u hoe u de regierol neemt om de zieke werknemer zo goed mogelijk te begeleiden en te re-integreren in passende arbeid. Bij de opleiding Regie op Werkvermogen gaat het om de vraag hoe u ervoor zorgt dat een medewerker in passende arbeid gelukkig wordt en blijft. Ook leert u hoe u ervoor zorgt dat meer mensen in de organisatie ‘in balans’ blijven en er dus minder uitval is. Medewerkers functioneren immers al minder in de aanloop naar het verzuim.
Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en geven toegang tot het Register Specialistisch Casemanagement.

www.cs-opleidingen.nl en www.register-rsc.nl

Loyal Garden


Op zoek naar nieuwe klanten? Of juist je bestaande klanten wat teruggeven voor hun betrokkenheid?
Hallo, wij zijn LoyalGarden. We helpen je graag.

Met behulp van onze app maak je snel en eenvoudig je eigen loyalty-programma. Binnen twee minuten creëer je een eigen token, die je vervolgens inzet om nieuwe klanten binnen te halen. Of dus om je bestaande klanten mee te belonen. Met het programma ontwerp je gratis je eigen marketing- en promotieacties. Not feeling creative? Geen zorgen, we sturen je sowieso een flink aantal goed werkende marketingtools mee.

Maar waarom dan die tokens? Omdat je daarmee bonnetjes, stempelkaartjes of pasjes compleet kunt vervangen. Geen rommelige administratie meer, maar alles in één handige app die voor je klanten én je eigen bedrijf simpel en goed werkt. Bovendien bepaal je zelf wat je klanten met de tokens kunnen doen. Geef je ze korting op hun favoriete diensten of items uit jouw bedrijf? Of maak je jezelf nog waardevoller door een partnernetwerk te starten? Dan kunnen jij, je klanten én je leveranciers profiteren. Klinkt goed, toch? Mooi, want het werkt!

www.loyalgarden.co

MKB Bespaar Nu


MKB Bespaar Nu is HET inkoopcollectief voor de MKB er.

Wij helpen de MKB ondernemer met het verlagen van de kostprijs van zijn/haar bedrijf. Leden van MKBbespaarnu profiteren van de scherpe inkooptarieven die wij door continue marktcontrole en onderhandelingen met leveranciers bewaken. Wij bieden scherpe prijzen voor onder andere de levering van energie, afvalinzameling, led verlichting, bedrijfsverzekeringen, telefonie, adblue, diesel en brandpreventie. Dus ben je als ondernemer klaar met het jaarlijks urenlang uitzoeken van de scherpste deals en wil je er zeker van zijn dat je nooit teveel betaalt? Kies dan voor MKBbespaarnu en besteed je tijd aan zaken waar jij als ondernemer pas echt warm van wordt!

www.mkbbespaarnu.nl

Farmers4all

Farmers4all is HET inkoopcollectief voor de agrarische sector.

Wij helpen agrarische ondernemers met het verlagen van de kostprijs. Ongeveer 80% van de inkoop bij agrariërs kunnen wij leveren. Dit strekt zich van oormerken tot diesel of adblue. Door de kracht van het collectief en onze onderhandelings-skills weten wij scherpe prijzen uit te onderhandelen bij onze leveranciers.
Hier kunnen agrariërs van profiteren als ze deelnemen aan ons collectief. Ook bieden wij extra services als een wekelijkse marktupdate. Hierin wordt aangegeven of er prijsdalingen en of stijgingen aan komen op bulkgoederen (Brandstof, Meststoffen, Fourage). Zo kan de lezer nog voor de aankomende prijsschommeling besluiten of er ingekocht moet worden.

Wij proberen continu in contact te blijven met onze deelnemers. Zo weten wij wat er speelt en zijn er voor hen en ons geen verrassingen.

www.farmers4all.nl

ShirlZ Corporate Fashion

Uw Corporate Identity: De laatste schakel naar succes!

ShirlZ Corporate Fashion is gespecialiseerd in unieke bedrijfskleding, rekening houdend met de wensen en functie van de medewerker, waarbij pasvorm en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij helpen u de meerwaarde in te zien van wat branding in kleding kan doen voor uw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier gekleed bent, zodat u kunt uitstralen wat de corebusiness van uw bedrijf is. Beeld- en merkherkenning via het logo of de huisstijlkleuren verwerkt als fashion, zo creëert u branding on the spot! Op deze manier bent u in staat om uniek, professioneel en herkenbaar te zijn. 93% van uw uitstraling wordt namelijk bepaald door de kleding die u draagt. Welke indruk wilt u achterlaten?

Wij komen naar uw kantoor om uw wensen te bespreken en deze daarna door te voeren in de kleding. Wij adviseren u graag van A tot Z om uw corporate identity te ondersteunen en uit te dragen!

www.ShirlZcorporate.com

Signalo

Voor goede reclame hoeft u niet diep in de buidel te tasten, wij houden van strakke prijzen en gewoon goed werk. Van autoreclames tot trailers, van gevelborden tot lichtreclames. De mogelijkheden zijn eindeloos, volledig afgestemd op uw wensen!
Loopt u rond met een ontwerp of juist met alleen nog een idee, wij kunnen u bij elke fase van uw project van dienst zijn. Van design tot uitvoering, van concept tot product en alles wat daar tussenin zit.

Wilt u ook eens een goed gesprek met een kop koffie, of bent u gewoon benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bel gerust naar 0229 210603 of stuur ons een bericht naar: info@signalo.nl

www.signalo.nl

Van Munster Projectontwikkeling BV


Van Munster Projectontwikkeling: Recreatiepark Klarenbeek

Recreëren in alle vier de seizoenen. Recreatiepark Klarenbeek is een absolute aanrader voor degene die van rust en stilte houden. Op het bijna vier hectare grote park wordt een grote variëteit aan recreatiewoningen geplaatst. Een nieuw park met een bijzonder karakter in een mooie en natuurlijke omgeving. De chalets worden geleverd incl. basisstoffering, luxe keuken met inbouwapparatuur, inbouwkasten in de slaapkamers, complete badkamers en aangelegde tuin met eigen parkeerplaats. Alle kavels zijn voorzien van infra (aardgas, water en elektra). Er staan diverse showmodellen ter bezichtiging, kom vrijblijvend kijken en overtuig u zelf! Klarenbeek is een dorp ten oosten van Apeldoorn. Ook interessant voor investeerders!

www.recreatieparkklarenbeek.nl

KLS/Van den Berg


KLS/Van den Berg B.V. bereidt bedrijven voor op omgang met calamiteiten.

Kwaliteit, Leerzaamheid en Service
De letters KLS in de naam van het Eindhovense bedrijf staan voor: Kwaliteit, Leerzaamheid en Service. Het bedrijf ontstond in 2001 uit een samenvoeging van BHV/Van den Berg B.V. en KLS in Company Training. Daarmee werden kennis en ervaring uit de brandweer wereld en gezondheidszorg gebundeld. Bij KLS/Van den Berg werken zo’n 25 medewerkers. ‘Wij verzorgen BHV-opleidingen, BHV-oefeningen en diverse specialistische trainingen. Daarnaast ondersteunen we organisaties bij het opstellen van ontruimingsplannen en voorzien wij hen van adviezen op het gebied van brandveiligheid’, legt Van den Dobbelsteen uit. ‘Verder leveren wij ook BHV-middelen aan organisaties, zoals blusmiddelen, noodverlichting armaturen en EHBO-verbandtrommels.

KLS/Van den Berg B.V. helpt bij het ontwikkelen van een bedrijfsnoodplan
Bedrijven en organisaties zijn volgens de wet verplicht om een bedrijfsnoodplan te hebben.
Hij geeft aan dat bij het opstellen van een BHV-plan met een aantal factoren rekening moet worden gehouden. ‘Denk bijvoorbeeld aan het aantal werknemers van een bedrijf, de omgeving van het bedrijfspand en de aard van de werkzaamheden. Maar ook de aanwezigheid van brandgevaarlijke stoffen is een aandachtspunt waarmee rekening moet worden gehouden, evenals de opkomsttijd van de hulpdiensten. Aan de hand van al deze informatie kan vervolgens een BHV-plan worden opgesteld. Hierin worden alle aspecten, zoals een opleiding- en oefenplan, communicatieplan, middelenplan en ontruimingsplan bij calamiteiten meegenomen.’

www.klsvandenberg.nl

Container Poule BV

Waarom investeren bij Container Poule?

  • Geen emissiekosten
  • Inleg vanaf € 1.000
  • Rentevergoeding van 7% – 10%
  • Looptijd vanaf 6 maanden
  • Altijd zekerheidsstelling
  • Juridisch beoordeeld
  • Obligatie Prospectus aanwezig