Jacksart.nl

Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Handyfloor BV

Handyfloor is de enige pvc-specialist in Nederland en biedt onder eigen merk de grootste én mooiste collectie pvc-vloeren van Europa aan. Hoewel u kunt kiezen voor verschillende legmethodes, zoals pvc-click-laminaat, dryback-pvc en zelfklevend pvc, zijn al onze vloeren gemakkelijk zelf te leggen.

We hebben voor uw gemak de vloeren ingedeeld in vijf verschillende interieurstijlen:
– Rustic Living
– Industrial Loft
– Pure Scandinavian
– Warm Classics
– Black Elegance

U kunt ons assortiment bekijken in onze webshop of in één van onze showrooms. Natuurlijk adviseren wij u ook graag via 085-7730098 of per e-mail.

www.handyfloor.nl

AquaRent BV / Blokhutboot.nl

Een blokhutboot, de naam zegt het eigenlijk al, is een blokhut op een boot. De echte thuishaven van Blokhutboot.nl is het rivierengebied Heerewaarden, er zijn nog twee locaties waar je met de blokhutboot kunt vertrekken namelijk, de Brabandse Biesbosch en aan de rivier de Linge.

Ben je op zoek naar een unieke vakantie? Wil je een keer wat anders dan de camping, het strand of een all-inclusive resort? Huur dan eens een Blokhutboot en ontdek de Biesbosch, de Linge of de Maas bij Heerewaarden op ‘n echt unieke manier!

Met een blokhutboot kun je aanmeren waar je maar wilt en genieten van de ultieme vrijheid die varen en overnachten in de natuur je te bieden hebben. Je vaart zelfstandig naar de meest afgelegen plekjes midden in de natuur, bezoekt leuke stadshaventjes of geniet van de rust in één van de vele zandgaten en strandjes in het rivierengebied bij Heerewaarden, in de Biesbosch of bij de Linge.

www.blokhutboot.nl

De IJsmaker

Meer dan lekker ijs!
De IJsmaker is the place to be! Of je nou een ijsje, verse gebakken kokosmakroon of filled canoli wilt hebben, wij maken het allemaal dagvers in huis.
Dit allemaal onder genot van de lekkerste koffie in Rotterdam!

An ice-cream a day keeps the doctor away!

Ambachtelijk ijs
De IJsmaker kiest er uitdrukkelijk voor niet mee te gaan in allerlei trends zoals minion of smurfenijs. De IJsmaker gelooft in ambachtelijk ijs door gebruik te maken van eerlijke en hoogwaardige grondstoffen . Heb je de grondstof in zijn naakte vorm ooit gezien of gegeten dan maken wij daar ijs van. Zolang je geen smurf op hebt maken wij daar geen ijs van!

Kom je bij ons een ijsje eten dan eet je pistache uit Bronte, Piemonte Hazelnoten en vanillestokjes uit Madagaskar.

De IJsmaker staat voor ambachtelijk ijs eten in de allermooiste winkel van Rotterdam!

www.deijsmaker.nl

CS Opleidingen

In 70% van alle langdurige verzuimgevallen of frequent verzuimers speelt er niet zozeer iets medisch, maar komt het verzuim door de omstandigheden rond de werknemer. Denk aan financiële problemen, privé-perikelen, belastende mantelzorg, ontevredenheid over het werk, slechte verstandhoudingen op het werk, andere ambities, onzekerheid over je baan etc. Als dit soort zaken op de achtergrond spelen, is het vaak lastig beweging in het verzuimdossier te krijgen, ook voor een casemanager. Vaak wordt hij of zij toch gezien als vertegenwoordiger van de werkgever.

Soms volgt het advies om mediation in te zetten. Maar dat is wel een zwaar middel, zeker in een situatie waarin partijen het nog niet helemaal eens zijn, waarover ze het nu eigenlijk oneens zijn. Een mooie tussenweg tussen mediation en aanmodderen is het Kompasgesprek.

Een Kompasgesprek is een inventariserend gesprek om inzicht te krijgen in wat er speelt en wat partijen willen. Dit gesprek staat los van de andere vormen van verzuimbegeleiding en wordt door een onafhankelijke derde gevoerd, namelijk de Specialist Kompasgesprekken. Het doel van het Kompasgesprek is om de situatie bespreekbaar te maken. Dus niet om uit te pluizen hoe het allemaal is gekomen, maar openheid te krijgen over wat er aan de hand is en vooral: hoe nu verder? Wat wil je nu echt?

De Specialist Kompasgesprekken is speciaal getraind om de juiste vragen te kunnen stellen en een goed advies te kunnen geven. Daarbij houdt hij/zij rekening met het geldende wettelijke kader en juridische, financiële en privacy-aspecten.

www.cs-opleidingen.nl en www.kompasgesprek.nl

SBV Anderetaal

Je website is een hele investering en verdient dus goede teksten. Als die niet in orde zijn, verdien je de investering moeilijk terug. Herkennen je klanten zich in je website? Vinden bezoekers er makkelijk hun weg? Haal je er klanten mee binnen?

En als er kansen voor je liggen in het buitenland: hoe zorg je dat je online ook je potentiële klanten over de grens overtuigt?

De teksten en vertalingen van sbv anderetaal helpen je aan meer doorkliks vanaf je homepage en meer positieve respons. In Nederland en daarbuiten.

www.sbv-anderetaal.nl

Scotch Whisky International

The inventors of whisky investments
Ons bedrijf is ontstaan uit de pure passie voor Schotse single malt whisky. Toen oprichter Michel Kappen in 2002 besloot zijn baan bij de Rabobank op te zeggen en zich te gaan richten op de handel in de door hem zo geliefde Schotse single malt whisky, wist hij toen niet dat hij op het spoor zou komen van een nieuwe beleggingsmogelijkheid. Hij begon zijn nieuwe carrière namelijk als de Whisky Talker en hield, in zijn kilt, overal in Nederland lezingen en proeverijen.

Historisch rendement
In zijn periode als Whisky Talker deed hij ook een zeer uitgebreid onderzoek naar de prijsontwikkeling van 620 verschillende whisky’s tussen 1936 tot 2007. Uit dit onderzoek bleek dat in de onderzochte periode Schotse whisky jaarlijks 6,6% gemiddeld in waarde steeg. Gewapend met deze kennis lanceerde hij eind 2007 zijn eerste beleggingsproducten en vanaf die dag is het belegd vermogen alleen nog maar gaan groeien, tot circa € 50 miljoen in 2018.

Handelen in flessen en vaten whisky
Inmiddels zijn wij een handelshuis met naast een vestiging in Sassenheim ook een eigen locatie in Schotland. Wij handelen uitsluitend in flessen en vaten zeldzame Schotse single malt Whisky. Om waarde te creëren voor onze beleggers verzorgen wij het volledige rijpingsproces van vat tot fles, van grondstof tot eindproduct.

Wij zijn de uitvinders van het professioneel beleggen in Schotse single malt whisky.

Wat u wilt weten over beleggen in whisky
Wat heeft mensen overtuigd om hun vermogen te diversificeren met een whiskyportefeuille? De nuchtere feiten weten?. Download de gratis whitepaper en lees er alles over.

www.scotchwhiskyinternational.com

Van Munster Projectontwikkeling BV


Van Munster Projectontwikkeling: Recreatiepark Klarenbeek

Recreëren in alle vier de seizoenen. Recreatiepark Klarenbeek is een absolute aanrader voor degene die van rust en stilte houden. Op het bijna vier hectare grote park wordt een grote variëteit aan recreatiewoningen geplaatst. Een nieuw park met een bijzonder karakter in een mooie en natuurlijke omgeving. De chalets worden geleverd incl. basisstoffering, luxe keuken met inbouwapparatuur, inbouwkasten in de slaapkamers, complete badkamers en aangelegde tuin met eigen parkeerplaats. Alle kavels zijn voorzien van infra (aardgas, water en elektra). Er staan diverse showmodellen ter bezichtiging, kom vrijblijvend kijken en overtuig u zelf! Klarenbeek is een dorp ten oosten van Apeldoorn. Ook interessant voor investeerders!

www.recreatieparkklarenbeek.nl

KLS/Van den Berg


KLS/Van den Berg B.V. bereidt bedrijven voor op omgang met calamiteiten.

Kwaliteit, Leerzaamheid en Service
De letters KLS in de naam van het Eindhovense bedrijf staan voor: Kwaliteit, Leerzaamheid en Service. Het bedrijf ontstond in 2001 uit een samenvoeging van BHV/Van den Berg B.V. en KLS in Company Training. Daarmee werden kennis en ervaring uit de brandweer wereld en gezondheidszorg gebundeld. Bij KLS/Van den Berg werken zo’n 25 medewerkers. ‘Wij verzorgen BHV-opleidingen, BHV-oefeningen en diverse specialistische trainingen. Daarnaast ondersteunen we organisaties bij het opstellen van ontruimingsplannen en voorzien wij hen van adviezen op het gebied van brandveiligheid’, legt Van den Dobbelsteen uit. ‘Verder leveren wij ook BHV-middelen aan organisaties, zoals blusmiddelen, noodverlichting armaturen en EHBO-verbandtrommels.

KLS/Van den Berg B.V. helpt bij het ontwikkelen van een bedrijfsnoodplan
Bedrijven en organisaties zijn volgens de wet verplicht om een bedrijfsnoodplan te hebben.
Hij geeft aan dat bij het opstellen van een BHV-plan met een aantal factoren rekening moet worden gehouden. ‘Denk bijvoorbeeld aan het aantal werknemers van een bedrijf, de omgeving van het bedrijfspand en de aard van de werkzaamheden. Maar ook de aanwezigheid van brandgevaarlijke stoffen is een aandachtspunt waarmee rekening moet worden gehouden, evenals de opkomsttijd van de hulpdiensten. Aan de hand van al deze informatie kan vervolgens een BHV-plan worden opgesteld. Hierin worden alle aspecten, zoals een opleiding- en oefenplan, communicatieplan, middelenplan en ontruimingsplan bij calamiteiten meegenomen.’

www.klsvandenberg.nl

Container Poule BV

Waarom investeren bij Container Poule?

  • Geen emissiekosten
  • Inleg vanaf € 1.000
  • Rentevergoeding van 7% – 10%
  • Looptijd vanaf 6 maanden
  • Altijd zekerheidsstelling
  • Juridisch beoordeeld
  • Obligatie Prospectus aanwezig