Scotch Whisky International

The inventors of whisky investments
Ons bedrijf is ontstaan uit de pure passie voor Schotse single malt whisky. Toen oprichter Michel Kappen in 2002 besloot zijn baan bij de Rabobank op te zeggen en zich te gaan richten op de handel in de door hem zo geliefde Schotse single malt whisky, wist hij toen niet dat hij op het spoor zou komen van een nieuwe beleggingsmogelijkheid. Hij begon zijn nieuwe carrière namelijk als de Whisky Talker en hield, in zijn kilt, overal in Nederland lezingen en proeverijen.

Historisch rendement
In zijn periode als Whisky Talker deed hij ook een zeer uitgebreid onderzoek naar de prijsontwikkeling van 620 verschillende whisky’s tussen 1936 tot 2007. Uit dit onderzoek bleek dat in de onderzochte periode Schotse whisky jaarlijks 6,6% gemiddeld in waarde steeg. Gewapend met deze kennis lanceerde hij eind 2007 zijn eerste beleggingsproducten en vanaf die dag is het belegd vermogen alleen nog maar gaan groeien, tot circa € 50 miljoen in 2018.

Handelen in flessen en vaten whisky
Inmiddels zijn wij een handelshuis met naast een vestiging in Sassenheim ook een eigen locatie in Schotland. Wij handelen uitsluitend in flessen en vaten zeldzame Schotse single malt Whisky. Om waarde te creëren voor onze beleggers verzorgen wij het volledige rijpingsproces van vat tot fles, van grondstof tot eindproduct.

Wij zijn de uitvinders van het professioneel beleggen in Schotse single malt whisky.

Wat u wilt weten over beleggen in whisky
Wat heeft mensen overtuigd om hun vermogen te diversificeren met een whiskyportefeuille? De nuchtere feiten weten?. Download de gratis whitepaper en lees er alles over.

www.scotchwhiskyinternational.com

Van Munster Projectontwikkeling BV


Van Munster Projectontwikkeling: Recreatiepark Klarenbeek

Recreëren in alle vier de seizoenen. Recreatiepark Klarenbeek is een absolute aanrader voor degene die van rust en stilte houden. Op het bijna vier hectare grote park wordt een grote variëteit aan recreatiewoningen geplaatst. Een nieuw park met een bijzonder karakter in een mooie en natuurlijke omgeving. De chalets worden geleverd incl. basisstoffering, luxe keuken met inbouwapparatuur, inbouwkasten in de slaapkamers, complete badkamers en aangelegde tuin met eigen parkeerplaats. Alle kavels zijn voorzien van infra (aardgas, water en elektra). Er staan diverse showmodellen ter bezichtiging, kom vrijblijvend kijken en overtuig u zelf! Klarenbeek is een dorp ten oosten van Apeldoorn. Ook interessant voor investeerders!

www.recreatieparkklarenbeek.nl

Container Poule BV

Waarom investeren bij Container Poule?

  • Geen emissiekosten
  • Inleg vanaf € 1.000
  • Rentevergoeding van 7% – 10%
  • Looptijd vanaf 6 maanden
  • Altijd zekerheidsstelling
  • Juridisch beoordeeld
  • Obligatie Prospectus aanwezig