ShirlZ Corporate Fashion

Uw Corporate Identity: De laatste schakel naar succes!

ShirlZ Corporate Fashion is gespecialiseerd in unieke bedrijfskleding, rekening houdend met de wensen en functie van de medewerker, waarbij pasvorm en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij helpen u de meerwaarde in te zien van wat branding in kleding kan doen voor uw bedrijf.
Wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier gekleed bent, zodat u kunt uitstralen wat de corebusiness van uw bedrijf is. Beeld- en merkherkenning via het logo of de huisstijlkleuren verwerkt als fashion, zo creëert u branding on the spot! Op deze manier bent u in staat om uniek, professioneel en herkenbaar te zijn. 93% van uw uitstraling wordt namelijk bepaald door de kleding die u draagt. Welke indruk wilt u achterlaten?
Wij komen naar uw kantoor om uw wensen te bespreken en deze daarna door te voeren in de kleding. Wij adviseren u graag van A tot Z om uw corporate identity te ondersteunen en uit te dragen!

www.ShirlZcorporate.com

Louis Reyners BV

Louis Reyners BV: Importeur & groothandel én specialist op het gebied van hijsen, heffen en valbeveiliging.

Met maar liefst 14.000 artikelen waarvan een groot gedeelte direct uit voorraad leverbaar. Wij spreken van een enorm assortiment (elektrische) takels, riggingproducten, lieren, vijzels, HPT’s, controllers, lastcellen, banden & stroppen, kettingwerk & componenten en alle andere materialen die voor veilig hijsen en heffen nodig zijn. Maar ook volop voorraad van persoonlijke valbeveiliging- en beschermingsmiddelen.

Ook op het gebied van service laat Louis Reyners u niet vallen; het heeft alles in huis voor een correcte keuring, veilige reparatie, nauwkeurige test en gedegen advies! Wij ondersteunen u online én offline met alles wat u nodig heeft bij uw in- en verkoopactiviteiten.

www.lr.nl

Houtzagerij Hengeveld

Houtzagerij Hengeveld, gevestigd in het Veluwse dorpje Stroe, is een zagerij gericht op maatwerk en verwerkt voornamelijk Eiken en Douglas. Vanaf 2015 beschikt de zagerij ook over een eigen schaverij en drogerij dus het gehele verwerkingsproces gebeurt nu in eigen beheer.
De zagerij is specialist in het zagen van lange lengtes tot 18 meter en levert ook graag kwaliteitsvloeren, maatwerk in houtbouw en/of bestekwerk. Intussen levert zij aan diverse partijen, van groothandel tot ondernemer en ook de particulier weet de weg nu te vinden.
Het hout kan, op aanvraag, gesorteerd worden op sterkte en/of gecertificeerd geleverd worden onder FSC of PEFC label. Op deze manier staat de zagerij garant voor een hoogwaardig en duurzaam eindproduct.

www.houtzagerij-hengeveld.nl

Dierenkliniek Nesselande

Wij zijn een moderne en gemoedelijke dierenkliniek voor gezelschapsdieren in Rotterdam Nesselande. In onze kliniek staan eerlijkheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel en wordt u als eigenaar nauw betrokken bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier.
Onze dierenkliniek is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Onze dierenkliniek is voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren.

www.dierenkliniek-nesselande.nl

Houvast Weddingplanner

Ben je op zoek naar een enthousiaste weddingplanner, ceremoniemeester of trouwambtenaar? Dan ben je bij weddingplanner Houvast op het juiste adres.
Een weddingplanner met kennis en kunde en die vooral duidelijk is.
In het voorbereiden van een huwelijk zit veel werk. Hier kan ik jullie met alle liefde en aandacht in ondersteunen. Alles is mogelijk. Niets is te gek. Mocht blijken dat iets echt niet kan dan zal ik zorgen voor een alternatief.
Jullie dag helemaal compleet te maken. De voorbereiding, de gezamenlijke gesprekken en dan jullie huwelijksdag. Jullie stralende lach en weten dat de organisatie helemaal naar jullie wens is. Daar doe ik het voor.

www.weddingplannerhouvast.nl

Myfloorshop.nl

Myfloorshop.nl

Myfloorshop.nl levert diverse type PVC vloeren van de topmerken Moduleo en mFLOR, niet alleen omdat zij de marktleiders zijn maar omdat zij zich onderscheiden in kwaliteit, stijl en smaak. Alles gelegd door vakmensen gespecialiseerd in het leggen van onze uitgebreide collectie PVC stroken en tegels. En dat geldt voor zowel verlijmde PVC vloeren als zwevende PVC klikvloeren en dan ook nog tegen een scherpe prijs per m2.

www.myfloorshop.nl

Hoffmann Bedrijfsrecherche


Hoffmann Bedrijfsrecherche

Hebt u vermoedens van fraude binnen uw bedrijf?
Hoffmann Bedrijfsrecherche is met 75 specialisten op het gebied van bedrijfsrecherche, forensisch onderzoek, ICT-security en strategisch risicomanagement uw partner voor onderzoek en advies.
Hoffmann behandelt jaarlijks meer dan 1300 zaken in opdracht van bedrijven, non-profitorganisaties en overheden.
Voor een gratis telefonisch consult bel 088 – 298 66 00 of bezoek onze website.

www.hoffmann.nl

Iambusiness


Wat is iambusiness?

iambusiness is het meest effectieve zakelijk netwerk van Nederland!
Door gebruik te maken van het online netwerkplatform kunt u eenvoudig contacten leggen en samenwerkingen smeden.
En tijdens de iambusiness events die meerdere keren per jaar plaatsvinden en waar entertainment een belangrijk onderdeel van is, ontmoet u ‘live’ ondernemers en beslissers uit het bedrijfsleven.
Daarnaast krijgt u als member van de community een pitchvideo, een fotoshoot en nog veel meer!

www.iambusiness.nl