BETONBLOCK®

Wat maakt het BETONBLOCK® systeem zo bijzonder?
Grote betonblokken scheppen bouwmogelijkheden die niet haalbaar zijn met gestort beton. Zeer vergelijkbaar met het Lego®-systeem en bijna net zo moeiteloos om mee te bouwen. De blokken vormen een stabiel, makkelijk aanpasbaar stapelsysteem met onbegrensde bouwmogelijkheden waarbij geen specie nodig is, ideaal voor tijdelijke en / of permanente bouwwerken. Simpel: Storten, stapelen, aanpassen. Afhankelijk van de afnemer worden de mallen gebruikt om blokken te produceren van nieuw of gerecycled beton.

SAES International

SAES International verzorgt Epiroc-trainingen voor sloopaannemers
SAES International B.V. is de exclusieve distributeur voor de Nederlandse markt van Epiroc (voorheen Atlas Copco) “Hydraulic Attachments”, hierbij inbegrepen Epiroc hydraulische sloophamers en Epiroc “Silent Deconstruction Tools”. In de meer dan 30 jaren dat zij actief is in de branche heeft SAES zeer veel kennis en kunde opgebouwd, welke zij graag met haar relaties deelt.

Het nieuwste initiatief is het geven van trainingen waarbij het juist gebruiken en onderhouden van sloophamers centraal staat. Eind januari reisden vertegenwoordigers van alle grote sloopaannemers in de Benelux naar Weert om zo’n cursusdag bij te wonen. Verdeeld over twee dagen kreeg Saes zo vijftig specialisten over de vloer, de trainingen werden ondersteund door Epiroc.

Bakker Hydraulic Products

Bakker Hydraulic Products is in Europa één van de belangrijkste producenten van uitrustingsstukken voor autolaadkranen en overslagkranen (Sennebogen, Fuchs e.d.). De producten van Bakker Hydraulic Products bestaan o.a. uit gesloten grijpers, poliepgrijpers, multifunctionele grijpers, rotators, pallethaken, stenenklemmen, producten voor het ledigen van milieucontainers, rotators voor overslagkranen (van 12 tot 30 Ton), snelwisselsystemen etc.
De kwaliteit van onze producten is van een hoog niveau.
Al onze producten zijn in eigen huis ontworpen met de nieuwste 3-d tekenprogramma’s. Op aanvraag worden ook producten gemaakt volgens klantspecificaties. Sommige van onze (multifunctionele) grijpers, balenklemmen, mossel grijpers etc. kunnen geheel volgens klantspecificatie worden gefabriceerd.
In onze eigen werkplaats worden alle producten en accessoires gemaakt en deze voldoen aan de hoogst gestelde eisen in de industrie.

Wissink Trading

We houden niet van ‘nee’ zeggen”

Wissink Trading, de glasspecialist heeft 9000 machineruiten vlak of gebogen op voorraad in meer dan 2500 modellen. Als de ruit van een minigraafmachine, bulldozer, rupskraan of ander type machine is gebroken streven wij ernaar om deze zo snel mogelijk te leveren en/of op de plaats van bestemming in de machine te monteren. Het liefst dezelfde dag nog. Export naar meerdere landen in Europa groeit elke dag. Via de site machineglas.nl of telefonisch kan de klant zich aanmelden.

www.machineglas.nl

Everun

Je hoeft geen straaljagerpiloot te zijn om een Everun te bedienen.
Als je er over nadenkt is het eigenlijk heel logisch. Als je al die technische snufjes uit een machine haalt en alleen overhoudt wat je echt nodig hebt, heb je een goedkope machine die uitstekend zijn werk doet. Dat is kort gezegd de kerngedachte achter de machines van Everun, dat zijn eerste succesvolle schreden op Nederlandse markt zet.

Het Chinese-Duitse Everun is een nieuwkomer die onder andere machines (shovels, telescoopladers en minigravers) levert voor grond-, weg- en waterbouw:. Marco Goemanns is sinds een 1,5 jaar dealer van het merk en is enthousiast over de machines en hun sterke punten. “Everun bestaat als merk al 11 jaar. In Nederland zijn we nog relatief nieuw, maar in Europa hebben we inmiddels meer dan 3.000 modellen verkocht, waarvan het grootste deel in Duitsland.” Die Duitse partner is een groot voordeel voor Everun Benelux. “Zodra we onderdelen of technische ondersteuning nodig hebben, kunnen we snel schakelen. De lijnen zijn heel kort.” Zo dat er snel en goede service geboden kan worden.

www.everun-nederland.nl

Indigo Floor

Indigo Floor is het kunststof vloerenbedrijf welke vloeren legt met passie en vakmanschap.
Voor PU gietvloeren, vloercoatings, troffel en corestonevloeren zijn zij het juiste adres met deskundig en eerlijk advies.

Zorgeloos
Indigo Floor heeft een breed aanbod aan vloeren voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van woningen tot industriële vloeren.Voor elke klant wordt de juiste vloer gevonden zodat elke klant lang en zorgeloos kan genieten van hun Indigo vloer.
Expertise
Door de jarenlange expertise weten zij al te goed wat de eisen zijn om perfect naadloze vlakke of op afschot vloeren te leggen voor uw woning of bedrijf. Zij nemen hun vak serieus en kijken bij elke vloerenproces achterom om te zorgen dat zij niks missen en de vloer perfect opleveren. Hun motto is dan ook niet voor niets: Als wij iets doen dan doen we het goed want perfectie staat bij ons voorop.
Kwaliteit
Omdat Indigo Floor staat voor kwaliteit, waarborgen zij dit met hun 5 jaar garantie op uw vloer.

Voor een vloer met advies kunt u contact met ons opnemen: 055 3034280 / info@indigofloor.nl

www.indigofloor.nl

Rixax Verhuur

Rixax is een organisatie die meer dan 26 jaar in de markt staat.
In de afgelopen 26 jaar hebben wij een goede relatie opgebouwd met onze klanten, overheid, belastingdienst, instanties en banken.
In de laatste 15 jaar houden wij ons bezig met het verhuren van o.a. machines en gereedschappen in de ruimste zin van het woord. Naast onze dienstverlening staan wij bekend om ons Opleidingscentrum, onze uitstekende service, kwaliteit en ons klantgerichte beleid.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze klanten.
Niet alleen in geschrift maar ook daadwerkelijk in de praktijk.
Door de ambitieuze inzet en service die hoog in het vaandel staat, is de slogan 
“ Nee, is geen optie ”  ontstaan.

EuroGate International


EuroGate International is opgericht om het voor buitenlandse, voornamelijk Amerikaanse, producenten eenvoudiger te maken om hun producten in Europa te verkopen. De daarvoor benodigde CE-goedkeuring heeft EuroGate International in samenwerking met partner Hestocon voor diverse producenten verzorgd. Nadat de producten de CE-goedkeuring hadden verkregen kon de verkoop beginnen, echter ontbrak een verkoopkanaal. Omdat EuroGate International de opstart voor de producenten in Europa heeft verzorgd, besloot EuroGate International om daaropvolgend ook het verkoopkanaal te worden voor deze producenten. Dit heeft geleid tot een volledige wederzijdse ondersteuning door de producenten aan EuroGate International. Door middel van deze unieke formule zijn er een vijftal producenten waarvoor EuroGate International de producten in Europa mag verkopen en de CE verzorgd heeft, te weten:

Trotse Vloeren

Mijn naam is Michael de Bruijn en sinds 2001 werk ik als allround parketteur. Na mijn opleiding tot timmerman leerde ik het vak van mijn vader Gerard. Al vijftien jaar volg ik alle ins en outs rondom dit prachtige vak, dit is mijn passie! Als ik een vloer of een onderhoudsklus heb afgerond, alle puntjes op de i staan en de klant tevreden is, ben ik altijd trots op mijn werk. Daarom heb ik mijn bedrijf Trotse Vloeren genoemd. Bent u niet meer zo trots op uw vloer omdat hij dringend onderhoud nodig heeft? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Opschuren, lakken, in de olie zetten of laten kleuren, het kan allemaal. Vaak kan een vloer er met een kleine onderhoudsbeurt alweer als nieuw uitzien! Ook voor het leggen en leveren van alle soorten houten vloeren kan ik u van dienst zijn. Of het nu gaat om traditioneel parket, planken, laminaat of pvc: ik zorg ervoor dat u Trots op uw Vloer wordt!

www.trotsevloeren.nl

Jacksart.nl

Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.