Slater en Garage

 

Slater en Garage zijn twee basic T-shirts merken die in veel Nederlandse herenmode- en jeanswinkels verkocht worden. Ook via het internet zijn de merken goed vindbaar. Bijzonder interessant is dat alle producten in haar eigen fabriek in Bangladesh maatschappelijk verantwoord geproduceerd worden.

Ga voor meer specifieke informatie omtrent de organisatie en producten naar www.slater.nl en www.garagebasics.eu.

Handelsmaatschappij J.H. van Hilst – Hip Shoe Style Donna

Handelsmaatschappij J.H. van Hilst is een familiebedrijf. Van Hilst is reeds 50 jaar actief in de verkoop van schoenen in voornamelijk Nederland, Duitsland en België.

In de loop van de jaren is ook de zoon, Crisjan van Hilst, in het bedrijf. Onder zijn leiding krijgt het bedrijf een internationalere klantenkring. Van Hilst, ooit begonnen met de kinderschoenenmerken Pinocchio en HIP Shoe Style is sinds enkele jaren ook bekend met haar succesvolle damescollectie HIP Shoe Style Donna. Aankomend seizoen wordt er wederom een nieuwe lijn toegevoegd aan de collecties van Van Hilst: Een modieuze collectie herenschoenen onder het merk Mr. Jackson. Een knipoog naar de oprichter Jac van Hilst en zijn zoon. Deze collectie zal ook te vinden zijn op alle toonaangevende beurzen in Europa waar HIP Shoe Style aanwezig zal zijn.

www.hipshoestyle.com

XPOOOS

We are Xpooos. We design and create stylish, contemporary socks. They’re expressive and distinctive. They say something about the people who wear them. After all, we do what we do for like-minded and self-aware individuals with a distinctive streak and a certain outlook on life. Open-minded individuals who dare to mix and match, explore and experiment.

XPOOOS has elevated sock design to a veritable art form, hence The Art of Socks. Characteristic collections, distinctive designs and quirky combinations, as well as more subdued and subtle masterpieces, brought to you as the ultimate in high-end socks. All meticulously made from high-quality materials. As a brand, XPOOOS exudes a sense of excitement, enthusiasm and engagement. Embracing three key characteristics.

What’s in a name? Well, these three key characteristics for starters. Literally! The Three O’s in XPOOOS stands for: Original, Authentic and avant-garde. Individual and insightful. Outstanding, Faultless and flawless. Immaculate and impeccable. Out of this World, Sophisticated and striking. Intrepid and inspired. Crazy and quirky, yet always considerate and classy. We guarantee our sock wearers ultimate performance and undivided personal attention. Love life. Love socks. Love XPOOOS.

www.xpooos.com/nl

Amsterdenim

Wanneer je in Amsterdam bent, zie je hoe de stad is gebouwd, de grachten met de panden die zijn gebouwd voor de handel. We zijn trots op waar Amsterdam voor staat; vrijheid, creativiteit, innovatieve ideeën, handel, diversiteit, architectuur, rebellie, mode, leven met water.

We zijn een deel van het verleden en de toekomst van Amsterdam. Om de verbinding met het verleden te behouden, gebruikten we de bruine kleur voor onze binnenzakken. De zeilboten met de bruine zeilen werden gebruikt voor het transport van turf en de materialen die nodig waren om de huizen te bouwen die er nog steeds zijn. De eerste werkbroeken (met de bekende “rivets”) werden gemaakt van hetzelfde soort stof als de oude, bruine zeilen. In latere jaren werd denimstof gebruikt voor werkbroeken.

De herkenbare details zijn: de naam, het logo, de knoppen, het donkerblauwe garen en de geschiedenis van Amsterdam die je op de binnenzakken vindt. Het logo van Amsterdenim weerspiegelt de puntdaken, de 3 kruizen uit het wapen van Amsterdam, bruggen, grachten, het centrum en de naam Amsterdenim. Geniet van de denimhoofdstad van de wereld, Amsterdenim – “The Amsterdam Jeans Brand”.

www.amsterdenim.com

AMI Franchise

Lekker in je haar met AMI Kappers

Elk mens is uniek. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Wat wel voor iedereen geldt: met mooi haar voel jij je op je best. Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn. Gelukkig zijn daar onze AMI vakmensen! Bij onze salons stap je vol zelfvertrouwen, volledig ontspannen en stralend naar buiten. Wij zorgen ervoor dat jij altijd lekker in je haar zit.

SalonNet Salonautomatisering

SalonNet is de partner voor elke salon om te automatiseren. We werken intensief samen met salons, en houden onze software daardoor altijd actueel.
Bereikbaarheid en vaardigheid van de helpdesk staat bij ons hoog aangeschreven.
SalonNet is de meest gebruiksvriendelijk en voordelige software en helpt het financieel rendement in uw salon te verhogen.
SalonNet werkt ook indien internet even niet functioneert. Alle benodigde functionaliteit is beschikbaar zoals:

  • Kassa
  • Klanten beheer, recepten en historie
  • Afsprakenboek (ook online afspraak maken)
  • Voorraad beheer
  • Personeel beheer
  • Financiële rapportage en statistieken
  • Etc.

Bezoek onze website www.salonnet.nl voor meer informatie. Natuurlijk adviseren wij u ook graag via 0343-758252 of per e-mail info@salonnet.nl.

AEP International

AEP Hybrid Power, een onderdeel van AEP international B.V., is gespecialiseerd in energieopslag systemen en vermogenselectronica. Wij leveren Ultracapacitor cellen, modules, converters en laders.
AEP is uw totaal partner voor het advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Wij gebruiken onze expertise om op maat gemaakte modules en complete systemen aan te bieden, welke voldoen aan de meest uitdagende vereisten.

Bent u op zoek naar een complete oplossing met Ultracapacitors?
Bezoek dan onze website; aephybridpower.com of neem telefonisch contact met ons op via 078-6922100.

Philips / Signify/ Interact

  

Philips Lighting heeft onlangs haar bedrijfsnaam veranderd in Signify. Philips leidt al meer dan 127 jaar de verlichtingsindustrie met innovaties voor professionele en consumentenmarkten. Signify blijft het wereldwijde Philips-merk gebruiken voor zijn verlichtingsproducten en introduceert daarnaast het merk Interact, een eigen IoT platform voor connected verlichtingssystemen en services. Hierbij wordt de lamp datadrager die tot vele inzichten en nieuwe businessmodellen leidt.

www.philips.nl

www.signify.com/nl

Beurswand.nl

Beurswand.nl is een online aanbieder van duurzame en gebruiksvriendelijke systemen welke gebruikt worden tijdens beurzen en congressen. Het bedrijf onderscheidt zich van vele anderen in de markt door zelf te innoveren en ook te produceren.
De beurstands van Beurswand.nl zijn zeer eenvoudig zelf op te bouwen, maar kunnen desgewenst ook voor de klant op- en afgebouwd worden, zelfs de opslag van de gehele stand behoort tot de mogelijkheden.
Beurswand.nl is sterk in het segment tot 50 m2. Al onze stands zijn door een klant zelf snel en eenvoudig te bouwen, zonder hierbij concessies te hoeven doen qua functionaliteit en/ of kwaliteit. De stand die wij adviseren groeit mee met de organisatie die het gebruikt. Een goede inventarisatie van de wensen en eisen vormt een belangrijk onderdeel van ons uiteindelijk advies. Samen MET de klant de ideale stand samenstellen, daar voelen de mensen van Beurswand.nl zich comfortabel bij.