Jacksart

Jack Liemburg is al ruim tien jaar kunstenaar en performer van modern art. Op geheel eigen wijze worden alledaagse thema’s vertaald op voornamelijk grote linnen doeken. Op basis van eigen gevoelens en denkbeelden ontstaan kleurrijke creaties met een grote herkenbaarheid. De stijl uit de beginperiode lijkt veel op Lucebert, tegenwoordig heeft Jack een eigen stijl ontwikkeld met een combinatie van (eigen) fotografie en schilderkunst.

Vrij werk en op bestelling
Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Swinkels Wezep

Swinkels Wezep is een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de verkoop van exclusieve auto’s van 300 pk en meer. Op dit moment is onze showroom voornamelijk voorzien van Mercedes-Benz, maar natuurlijk is elk ander merk/model ook mogelijk.

Heeft u specifieke wensen, dan gaat Swinkels Wezep voor u opzoek naar een auto die daaraan voldoet. Bent u geïnteresseerd, dan bent u altijd welkom in onze showroom.

www.swinkels-wezep.nl

Finesse Bodyline Clinic

S​teeds meer mannen en vrouwen zijn met hun uiterlijk bezig en dat wordt steeds meer breed geaccepteerd. Omdat men toch opziet tegen een operatie met narcose en hersteltijd en eventuele complicaties. Voor liposuctie zonder operatie is een moderne non-invasieve behandelmethode de oplossing. Dit is het moderne alternatief voor liposuctie waarbij we buikvet verwijderen zonder operatie.

Finesse Bodyline Clinic is gespecialiseerd in diverse behandelingen zoals de UltraShape methode, het ‘bevriezen’  van vetcellen door middel van Cryolipolyse en ‘facelift zonder operatie’ of ‘ooglift zonder operatie’ met Ultherapie. Nieuw in onze kliniek is de behandeling tegen cellulite met de VelaShape III waarbij de huidstructuur wordt verbeterd.

www.finessebodylineclinic.nl

Uit-koken


Uit-Koken bestaat sinds April 1999 en staat onder leiding van eigenaar Frank Windt.

Kookworkshops:
U bereid samen met collega’s, familie of vrienden een compleet 3 of 4 gangen diner. Dit alles onder de professionele begeleiding van de chef, die helpt waar nodig en u graag wat technieken bij leert. Een gezellig en leerzaam avondje uit, succes verzekerd!

Vaste kookavonden:
Op diverse vaste avonden in de maand zijn er vaste kookgroepen die onder begeleiding van een chef-kok het viergangen maandmenu koken.
Onder het genot van een drankje werkt u aan één van de gangen van het diner. De chef helpt waar nodig. Een leerzame avond vol kooktechnieken en een verrijking van uw smaak en productkennis, maar bovenal heel veel gezelligheid.

Catering:
Wij verzorgen graag uw ontbijt, lunch, brunch, high tea en diner.
Ook voor uw borrel, koffietafel, feest of zakelijke bijeenkomst bent u bij ons aan het juiste adres.
In de zomer worden onze BBQ’s en in de winter onze stamppot buffetten alom gewaardeerd. Ook voor een voedzame maaltijd bij overwerk bent u bij ons op het juiste adres. Voor nog meer tips en ideeën kijk op www.Uit-Koken of bel ons.

Werken Sterkt

Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid geven wij succesvol vorm aan begeleiding, re-integratie en integratie van verschillende doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door hen, in ons leerwerkbedrijf, te begeleiden op alle treden van de participatieladder.

• Wij bieden in- en externe werkervaringsplekken
• Deelnemers participeren zo snel mogelijk naar vermogen, het liefst in een reguliere betaalde baan
• Wij hebben een groot netwerk van werkgevers

www.werkensterkt.nl

Activisie

Activisie biedt specifieke/ gespecialiseerde begeleiding aan mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) met een hoge mate van zelfredzaamheid. Onder niet aangeboren hersenletsel versta je letsel aan de hersenen, dat is ontstaan in de loop van het leven. Het kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een herseninfarct, hersenbloeding, ongeluk, tumor, hartstilstand (zuurstofgebrek), medische complicaties of een chronische ziekte als MS en Parkinson. Het krijgen van niet aangeboren hersenletsel heeft complexe gevolgen op lichamelijk, cognitief, emotioneel en gedragsmatig vlak. Veel handelingen die vroeger vanzelfsprekend waren, lukken nu niet meer. Vooral de onzichtbare gevolgen hebben een grote impact, maar worden het minst begrepen. Hierbij kunt u denken aan chronische vermoeidheid, geheugenproblemen, zelfoverschatting, prikkelgevoelig, moeite met plannen en organiseren, niet tot handeling kunnen komen, vertraagde informatieverwerking en ontremd gedrag. De begeleiding bij Activisie is gericht op het leren omgaan met het hersenletsel en de daaruit voortvloeiende beperkingen. De mensen worden gestimuleerd en aangestuurd om gebruik te maken van hun mogelijkheden. Hiermee behoud en bevorder je de kwaliteit van bestaan.

Cliënten kunnen bij Activisie begeleiding krijgen op twee verschillende activiteitenbegeleidingscentra’s, maar ook in de thuissituatie. De ambulante gespecialiseerde begeleiding is er op gericht om mensen thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen laten functioneren.

Perspectief

Perspectief biedt gespecialiseerde Diagnostiek, Ambulante Behandeling en Individuele Begeleiding aan mensen met een Licht Verstandelijke Beperking
Het hulpaanbod is gericht op kind en gezin, jongeren en volwassenen.

Het doel is het verminderen of verhelpen van psychische, gedragsmatige, psychosociale  of pedagogische problemen. De afspraken vinden thuis, op kantoor, op school, of op het werk plaats, op maat. Perspectief werkt in Amsterdam/Amstelland en in de regio Zaanstreek/Waterland.

www.perspectiefgz.nl

Muller Zorg en Dienstverlening

Zorgeloos wonen in Residentie de Kroeven waar waardig gewoond kan worden door mensen met geheugen problemen en dementie.
Muller Zorg en Dienstverlening maakt het mogelijk dat u luxe, rustig en zelfstandig kunt wonen met 24 uur zorg en dagbesteding in huis.
In Residentie de Kroeven woont zorgechtpaar José en Rob Muller om te zorgen dat het u aan niks ontbreekt.

De kwaliteit van leven staat voorop. We zorgen als vertrouwd gezicht samen met een professioneel team voor de bewoner. Het is een onderscheidend en uniek concept voor zorg.

www.zorgelooswonen.nl/Waardig-Wonen

De Palm dagbesteding


De Palm dagbesteding is in 2015 ontstaan. We bieden dagbesteding aan ouderen in huiselijke kring. Hierdoor is er een informele sfeer en gezelligheid en veel aandacht voor de ouderen. Zelf heb ik in de ouderenzorg gewerkt. Graag wilde ik de stap zetten om dit voor mezelf te beginnen, door kleinschaligheid met als doel betere zorg en aandacht. De locatie is het ouderlijk huis van mijn schoonouders. Die vonden het een erg leuk initiatief en boden het huis aan. Dit is verbouwd zodat het aan de veiligheidseisen voldeed.

De Palm is een familiebedrijf. Mijn schoonmoeder (Betty Nouris), schoonzus (Riekie Nouris) en ik (Mirjam Nouris- de Jong) vormen het team. Daarnaast hebben we nog een vrijwilligster en wat invalkrachten indien nodig. We zijn klein begonnen met slechts twee cliënten. Dit groeide langzaam uit tot een volle groep. De mensen komen hier middels een indicatie vanuit de gemeente of via een persoonsgebonden budget. We kunnen onze cliënten helpen of begeleiden bij het aanvragen van een indicatie. Samen met de cliënt kijken we wat de doelen zijn en waar iemands interesse ligt. Zo komen we tot een passende invulling van de dag en bieden we zoveel mogelijk zorg op maat aan.

Op dit moment zijn we drie dagen open, maandag, woensdag en donderdag. Graag zouden we dit in de toekomst willen uitbreiden. Wij vinden belangrijk dat de ouderen met een fijn, goed en voldaan gevoel naar huis gaan. Continuit van zorg is hiervan belangrijk. Ons motto is niets moet veel mag. Alles is bespreekbaar.

www.depalmwoonenzorgvoorziening.nl