Movida

“Trossen los” betekent genieten van uw vrijheid. Tenzij u slachtoffer wordt van een criminele actie. De zusterbedrijven Movida, MDP en Mobile RED zijn specialisten in (mobiele) telecommunicatie en beveiliging. Samen zorgen zij dat de opvarenden ook buitengaats alle communicatiemiddelen kunnen gebruiken –met veilig verbonden wifi-routers – en op iedere ligplaats uw kostbare bezit uitstekend is beveiligd. Voor onze eigen inbouwspecialisten heeft ook IoT geen geheimen. Zij zorgen door heel Nederland voor de juiste plaatsing en installatie van eenvoudige communicatiemiddelen tot geavanceerde beveiligingstechnieken, zelfs voor vaartuigen of objecten die geen accu of ander stroomoplossingen aan boord hebben.

De thuishaven van deze professionals is Lelystad en van woensdag 5 tot en met zondag 9 september vindt u ze op de HISWA te water, stand KO-48, voor alle vragen over nautische telecom- en beveiligingsoplossingen en de 24/7 servicedesk, maar ook voor de mogelijkheden op het vasteland. Of bel Ed Moné vandaag nog op 085-1055000.

www.movidatelecom.nl | www.mdp.nl | www.mobilered.nl
Ketelmeerstraat 198 | 8226 JX Lelystad |  info@movidatelecom.nl

Swinkels Wezep

Swinkels Wezep is een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de verkoop van exclusieve auto’s van 300 pk en meer. Op dit moment is onze showroom voornamelijk voorzien van Mercedes-Benz, maar natuurlijk is elk ander merk/model ook mogelijk.

Heeft u specifieke wensen, dan gaat Swinkels Wezep voor u opzoek naar een auto die daaraan voldoet. Bent u geïnteresseerd, dan bent u altijd welkom in onze showroom.

www.swinkels-wezep.nl

Finesse Bodyline Clinic

S​teeds meer mannen en vrouwen zijn met hun uiterlijk bezig en dat wordt steeds meer breed geaccepteerd. Omdat men toch opziet tegen een operatie met narcose en hersteltijd en eventuele complicaties. Voor liposuctie zonder operatie is een moderne non-invasieve behandelmethode de oplossing. Dit is het moderne alternatief voor liposuctie waarbij we buikvet verwijderen zonder operatie.

Finesse Bodyline Clinic is gespecialiseerd in diverse behandelingen zoals de UltraShape methode, het ‘bevriezen’  van vetcellen door middel van Cryolipolyse en ‘facelift zonder operatie’ of ‘ooglift zonder operatie’ met Ultherapie. Nieuw in onze kliniek is de behandeling tegen cellulite met de VelaShape III waarbij de huidstructuur wordt verbeterd.

www.finessebodylineclinic.nl

Activisie

Activisie biedt specifieke/ gespecialiseerde begeleiding aan mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) met een hoge mate van zelfredzaamheid. Onder niet aangeboren hersenletsel versta je letsel aan de hersenen, dat is ontstaan in de loop van het leven. Het kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een herseninfarct, hersenbloeding, ongeluk, tumor, hartstilstand (zuurstofgebrek), medische complicaties of een chronische ziekte als MS en Parkinson. Het krijgen van niet aangeboren hersenletsel heeft complexe gevolgen op lichamelijk, cognitief, emotioneel en gedragsmatig vlak. Veel handelingen die vroeger vanzelfsprekend waren, lukken nu niet meer. Vooral de onzichtbare gevolgen hebben een grote impact, maar worden het minst begrepen. Hierbij kunt u denken aan chronische vermoeidheid, geheugenproblemen, zelfoverschatting, prikkelgevoelig, moeite met plannen en organiseren, niet tot handeling kunnen komen, vertraagde informatieverwerking en ontremd gedrag. De begeleiding bij Activisie is gericht op het leren omgaan met het hersenletsel en de daaruit voortvloeiende beperkingen. De mensen worden gestimuleerd en aangestuurd om gebruik te maken van hun mogelijkheden. Hiermee behoud en bevorder je de kwaliteit van bestaan.

Cliënten kunnen bij Activisie begeleiding krijgen op twee verschillende activiteitenbegeleidingscentra’s, maar ook in de thuissituatie. De ambulante gespecialiseerde begeleiding is er op gericht om mensen thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen laten functioneren.

Perspectief

Perspectief biedt gespecialiseerde Diagnostiek, Ambulante Behandeling en Individuele Begeleiding aan mensen met een Licht Verstandelijke Beperking
Het hulpaanbod is gericht op kind en gezin, jongeren en volwassenen.

Het doel is het verminderen of verhelpen van psychische, gedragsmatige, psychosociale  of pedagogische problemen. De afspraken vinden thuis, op kantoor, op school, of op het werk plaats, op maat. Perspectief werkt in Amsterdam/Amstelland en in de regio Zaanstreek/Waterland.

www.perspectiefgz.nl

ShirlZ Corporate Fashion

Uw Corporate Identity: De laatste schakel naar succes!

ShirlZ Corporate Fashion is gespecialiseerd in unieke bedrijfskleding, rekening houdend met de wensen en functie van de medewerker, waarbij pasvorm en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij helpen u de meerwaarde in te zien van wat branding in kleding kan doen voor uw bedrijf.
Wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier gekleed bent, zodat u kunt uitstralen wat de corebusiness van uw bedrijf is. Beeld- en merkherkenning via het logo of de huisstijlkleuren verwerkt als fashion, zo creëert u branding on the spot! Op deze manier bent u in staat om uniek, professioneel en herkenbaar te zijn. 93% van uw uitstraling wordt namelijk bepaald door de kleding die u draagt. Welke indruk wilt u achterlaten?
Wij komen naar uw kantoor om uw wensen te bespreken en deze daarna door te voeren in de kleding. Wij adviseren u graag van A tot Z om uw corporate identity te ondersteunen en uit te dragen!

www.ShirlZcorporate.com

Iambusiness


Wat is iambusiness?

iambusiness is het meest effectieve zakelijk netwerk van Nederland!
Door gebruik te maken van het online netwerkplatform kunt u eenvoudig contacten leggen en samenwerkingen smeden.
En tijdens de iambusiness events die meerdere keren per jaar plaatsvinden en waar entertainment een belangrijk onderdeel van is, ontmoet u ‘live’ ondernemers en beslissers uit het bedrijfsleven.
Daarnaast krijgt u als member van de community een pitchvideo, een fotoshoot en nog veel meer!

www.iambusiness.nl