Alles Paletti

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken. Van ernstige tot minder ernstige ongevallen, thuis, op straat of tijdens het werk. Nog maar al te vaak wordt bij ongelukken vertrouwd op het initiatief van de ander of wacht men op een arts of ambulance. Vaak komt dit doordat er een tekort aan kennis van eerste hulp is. Het zou toch fijn zijn om u niet zo machteloos te hoeven voelen en zelf te kunnen handelen.
Alles Paletti® is een bedrijf dat zich bezig houdt met diverse cursussen die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn in het dagelijkse leven. Dit kan in een bedrijf van belang zijn maar ook in de huiselijke omgeving.
ALLES PALETTI: Een begroeting die in de zuidelijke mijnstreek al jaren wordt gebruikt. Maar het kan ook een andere betekenis hebben: Hoe is het?, Hoe voelt u zich? Alles in orde? En daar gaat het bij ons om, dat alles in orde is!

Zeezeilers

In het voorjaar van 1981 startten De Zeezeilers van Marken met het geven van zeezeilopleidingen. De Zeezeilers van Marken hebben zich als doel gesteld zeezeilers te inspireren en nog meer plezier in zeezeilen te laten beleven. Dat resulteerde in een boeiend cursusprogramma en een reeks mooie tochten in fraaie vaargebieden. Voor zeilplezier is zeilvaardigheid cruciaal.
Wij als zeezeilschool laten u graag kennis maken met de diversiteit van het zeezeilen en de nautische uitdagingen. Daarvoor zoeken we voor u de beste locaties voor het opnieuw verleggen van uw grenzen.

www.zeezeilers.nl

Semicon Engineering

Semicon Engineering is a global, strategic recruiting services company specialized in the Semiconductors, mechanical, lithography, IT and chemical industries. Our main focus is to help you assemble the very best Technology and Executive Teams.

www.semiconengineering.com

Fischer Benelux

Van een werkplaats in het zwarte woud tot een internationaal actieve onderneming. Zo kun je de ontwikkeling van de fischer-groep beschrijven sinds de oprichting 70 jaar geleden.
Kenmerkende kracht van het bedrijf zijn de continue innovaties, die niet alleen hebben geleid tot de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook tot het ontstaan van nieuwe bedrijfstakken. Van oudsher is fischer bekend van de S-plug maar ondertussen is de onderneming uitgegroeid als de bevestigingsspecialist voor zowel de professional als de doe-het-zelver.
De fischer bevestigingssystemen bieden een volledig assortiment van kunststoffen, stalen en chemische bevestigingsmaterialen voor professionele gebruikers en doe-het-zelvers. Daarnaast heeft fischer een installatieprogramma voor sanitair, verwarming, ventilatie, klimaatcontrole, een assortiment voor elektrabevestigingen en een assortiment voor het bevestigen van zonnepanelen.

www.fischer.nl

Meubel & Slaaphuys

Meubel & Slaaphuys de Trendy woonwinkel die opende in 2009 en inmiddels is uitgegroeid tot 4000m2 aan woonplezier. Gespecialiseerd in Landelijk Lifestyle wonen volgen wij met een groot assortiment Vintage en Industriële meubelen zeker de trend op de voet.

Heeft u hulp nodig bij uw inrichting? Onze interieurstylisten staan voor u klaar aan de Bellweg 8 in Delft. Wij zijn 7-dagen per week geopend.

www.meubelslaaphuys.nl

De Uithof

In natuurgebied De Uithof vind je het grootste overdekte sportcentrum van Europa! Een sportcentrum met een schaatsbaan, skipiste, kartbaan en lasergame arena onder één dak! De Uithof faciliteert recreatieve sporters en topsporters en natuurlijk kun je er terecht voor het perfecte dagje uit!

www.deuithof.nl

DMS Holland

DMS Holland is de internationale specialist op gebied van ‘motion control’ aan boord van jachten.
Vermindering van de rolbewegingen van een schip zullen het comfort aan boord sterk verbeteren, zeeziekte verminderen en de veiligheid verhogen.
Als een schip niet of nauwelijks slingert kan er beter koers worden gehouden hetgeen weer een positief effect heeft op het brandstofverbruik.
Goed functionerende stabilisatoren aan boord van een jacht zijn daarom van groot belang.

DMS Holland heeft twee unieke en baanbrekende roldempingsystemen in het programma.
MagnusMaster, voor jachten tot 30 meter en AntiRoll voor jachten groter dan 30 meter.

www.dmsholland.com

Movida

“Trossen los” betekent genieten van uw vrijheid. Tenzij u slachtoffer wordt van een criminele actie. De zusterbedrijven Movida, MDP en Mobile RED zijn specialisten in (mobiele) telecommunicatie en beveiliging. Samen zorgen zij dat de opvarenden ook buitengaats alle communicatiemiddelen kunnen gebruiken –met veilig verbonden wifi-routers – en op iedere ligplaats uw kostbare bezit uitstekend is beveiligd. Voor onze eigen inbouwspecialisten heeft ook IoT geen geheimen. Zij zorgen door heel Nederland voor de juiste plaatsing en installatie van eenvoudige communicatiemiddelen tot geavanceerde beveiligingstechnieken, zelfs voor vaartuigen of objecten die geen accu of ander stroomoplossingen aan boord hebben.

De thuishaven van deze professionals is Lelystad en van woensdag 5 tot en met zondag 9 september vindt u ze op de HISWA te water, stand KO-48, voor alle vragen over nautische telecom- en beveiligingsoplossingen en de 24/7 servicedesk, maar ook voor de mogelijkheden op het vasteland. Of bel Ed Moné vandaag nog op 085-1055000.

www.movidatelecom.nl | www.mdp.nl | www.mobilered.nl
Ketelmeerstraat 198 | 8226 JX Lelystad |  info@movidatelecom.nl

Finesse Bodyline Clinic

S​teeds meer mannen en vrouwen zijn met hun uiterlijk bezig en dat wordt steeds meer breed geaccepteerd. Omdat men toch opziet tegen een operatie met narcose en hersteltijd en eventuele complicaties. Voor liposuctie zonder operatie is een moderne non-invasieve behandelmethode de oplossing. Dit is het moderne alternatief voor liposuctie waarbij we buikvet verwijderen zonder operatie.

Finesse Bodyline Clinic is gespecialiseerd in diverse behandelingen zoals de UltraShape methode, het ‘bevriezen’  van vetcellen door middel van Cryolipolyse en ‘facelift zonder operatie’ of ‘ooglift zonder operatie’ met Ultherapie. Nieuw in onze kliniek is de behandeling tegen cellulite met de VelaShape III waarbij de huidstructuur wordt verbeterd.

www.finessebodylineclinic.nl

Activisie

Activisie biedt specifieke/ gespecialiseerde begeleiding aan mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) met een hoge mate van zelfredzaamheid. Onder niet aangeboren hersenletsel versta je letsel aan de hersenen, dat is ontstaan in de loop van het leven. Het kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een herseninfarct, hersenbloeding, ongeluk, tumor, hartstilstand (zuurstofgebrek), medische complicaties of een chronische ziekte als MS en Parkinson. Het krijgen van niet aangeboren hersenletsel heeft complexe gevolgen op lichamelijk, cognitief, emotioneel en gedragsmatig vlak. Veel handelingen die vroeger vanzelfsprekend waren, lukken nu niet meer. Vooral de onzichtbare gevolgen hebben een grote impact, maar worden het minst begrepen. Hierbij kunt u denken aan chronische vermoeidheid, geheugenproblemen, zelfoverschatting, prikkelgevoelig, moeite met plannen en organiseren, niet tot handeling kunnen komen, vertraagde informatieverwerking en ontremd gedrag. De begeleiding bij Activisie is gericht op het leren omgaan met het hersenletsel en de daaruit voortvloeiende beperkingen. De mensen worden gestimuleerd en aangestuurd om gebruik te maken van hun mogelijkheden. Hiermee behoud en bevorder je de kwaliteit van bestaan.

Cliënten kunnen bij Activisie begeleiding krijgen op twee verschillende activiteitenbegeleidingscentra’s, maar ook in de thuissituatie. De ambulante gespecialiseerde begeleiding is er op gericht om mensen thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen laten functioneren.