B.O.O.M Groene Sector opleidingen

Groene Sector Opleidingen organiseert op diverse locaties, maar eventueel ook op uw locatie, scherp geprijsde groencursussen, welke gegeven worden door een vakbekwaam docent. Hieronder vindt u greep uit ons aanbod van cursussen, gericht op de groensector. Heeft u interesse in één of meerdere cursussen of wilt u informeren naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Erik de Groot Agenturen

  • Agenturen, en importfirma sinds 1989, service gericht, betrokkenheid, meedenken, ladiesfashion, reguliere- én grote maten.
  • Een originele mix van duurzame, elkaar aanvullende, doch onderscheidende collecties. De uiteenlopende stijlen, van hip en modern tot tijdloos en elegant laten zich makkelijk combineren tot originele outfits. Prijssegment laag, midden en hoog van internationale merken. Dit alles in de kledingmaten 36 t/m 56.
  • Voor zowel de zomercollectie als de wintercollectie geldt dat een vrouw zich goed moet voelen in comfortabele kleding, ongeacht haar maat en leeftijd.

Z11 Made

Wilt u Actie in uw zaak en Rust in uw hoofd?
Welkom op onze site! Leuk dat u er bent. Wij zijn Z11made, een
samenwerkingsverband van ondernemers. Onze samenwerking is
ontstaan omdat wij vanuit oprechte interesse ondernemers willen
helpen nieuwe inzichten te verkrijgen en zichzelf en hun bedrijf
verder te ontwikkelen. Daarom willen wij ook graag met u samenwerken.

Govers Onderwijs

Govers Onderwijs Accountants is een landelijk opererend team van professionals. We zijn als accountantskantoor volledig gespecialiseerd in de onderwijssector.

Actieve betrokkenheid in het primair en voortgezet onderwijs

Als gespecialiseerd accountantskantoor in de onderwijssector zitten we bij de landelijke overlegstructuren van accountants, het Ministerie van OC&W en de Inspectie van het Onderwijs.

Young Business School

Young Business School

E&O | MVI | ELOS 
De YBSR is een kleinschalige, internationaal georiënteerde vmbo-school voor bbl, kbl , gl en mavo. In de onderbouw ontdek je waar je goed in bent. In de bovenbouw ga je aan de slag met het profiel Economie & Ondernemen of Zorg & Welzijn. YBSR is een vmbo-opleiding waarbij ondernemen centraal staat, zowel in de sector economie & ondernemen als in de sector zorg & welzijn. Binnen deze sectoren wordt je opgeleid voor mbo niveau 2, 3 of 4.

Booij Bikkers Advocaten

Onze missie
Complexe fiscale en financieel-bestuursrechtelijke problemen lossen wij efficiënt op.
Nationaal of internationaal. Wij helpen u strategische beslissingen te nemen.
Procederen of schikken? Vechten of onderhandelen? Mediation? Uw belang staat voorop.
Wij luisteren goed naar u en komen altijd met een creatieve oplossing.

Rob Aalders Coaching


Ontwikkelen is belangrijk. Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar je bedrijf moet zich ook ontwikkelen.  Rob Aalders Coaching is een bedrijf dat alles op alles zet om je met deze ontwikkelingen te helpen. Het kan zijn dat je iets hebt meegemaakt dat moeilijk te verwerken is. Of je hebt het gevoel dat je niet meer verder groeit in je werkomgeving.

VAYA Projects

 UNIEKE KANS

Wij bieden investeerders de mogelijkheid een nieuw appartement te kopen op een aantal toplocaties in Oostenrijk. Stuk voor stuk schitterende appartementen op sneeuwzekere locaties in Tirol en Salzburgerland die gegarandeerd renderen. Hoe dat kan? Oostenrijk is zeer zuinig in het uitgeven van ontwikkelgrond terwijl de vraag naar bedden voor verhuur juist heel hoog is. Daarom is ons aanbod uniek en eenmalig en leent het VAYA concept zich uitstekend om te investeren in een appartement in Oostenrijk. Voorlopig wordt er geen nieuwe grond op de locaties Serfaus, Sankt Anton, Saalbach en Kaprun uitgegeven!

House of Cars Haarlem

Storage

“ik zou wel een nieuwe auto erbij willen hebben, maar waar ga ik deze dan neerzetten?
“En áls ik er dan mee wil rijden dan is sowieso net de accu leeg of de band plat.”
“Ik heb liever niet dat mijn partner weet dat ik er wéér eentje bij heb” ?

Bij ons is de opslag van je geliefde speelgoed net even wat uitgebreider, je kan het met een gerust hart achterlaten.

Als je wilt weten wat ik hiermee bedoel? Bel me.