The NetworKing

Alle drie hebben ze te maken gehad met extreem moeilijke situaties; geconfronteerd met wanhoop; gedreven tot hun grenzen; hersteld van tegenslag en ontdekken “Wie zij zijn!” Ieder van hen heeft een boek geschreven dat, gedurende het seminar, zal worden gebruikt om te tonen hoe zij zichzelf hebben gevonden en hoe zij veerkracht hebben gebruikt om succes in hun leven  te bereiken.

Multi-Traject

Uw expert in arbeid!

Werkzaam in alle branches als  motivational speaker, trainer/coach, outplacement en re-integratie. Door ons specialisme kunnen wij snel een vertaling maken naar uw wensen. Multi-Traject helpt u een win-win situatie te creëren.

Trips in the Cloud

Trips In The Cloud (TITC) is ontstaan vanuit de klantbehoefte om tegen geringe kosten over een volwaardige en professionele ritregistratie te kunnen beschikken. De prijsdruk is groot waarbij klanten op zoek gaan naar de beste en goedkoopste oplossing. Deze combinatie is echter lastig te vinden. Goedkoop betekent ook vaak amateuristisch. Een handige computer wizard die even snel een systeem in elkaar heeft geknutseld waarmee GPS boxen te volgen zijn, maar zonder garantie dat het systeem volgend jaar nog bestaat. Of GPS boxen van inferieure kwaliteit die al na enkele weken kuren beginnen te vertonen en ermee stoppen.

VAYA Projects

UNIEKE KANS

Wij bieden investeerders de mogelijkheid een nieuw appartement te kopen op een aantal toplocaties in Oostenrijk. Stuk voor stuk schitterende appartementen op sneeuwzekere locaties in Tirol en Salzburgerland die gegarandeerd renderen. Hoe dat kan? Oostenrijk is zeer zuinig in het uitgeven van ontwikkelgrond terwijl de vraag naar bedden voor verhuur juist heel hoog is. Daarom is ons aanbod uniek en eenmalig en leent het VAYA concept zich uitstekend om te investeren in een appartement in Oostenrijk. Voorlopig wordt er geen nieuwe grond op de locaties Serfaus, Sankt Anton, Saalbach en Kaprun uitgegeven!

Rob Aalders Coaching


Ontwikkelen is belangrijk. Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar je bedrijf moet zich ook ontwikkelen.  Rob Aalders Coaching is een bedrijf dat alles op alles zet om je met deze ontwikkelingen te helpen. Het kan zijn dat je iets hebt meegemaakt dat moeilijk te verwerken is. Of je hebt het gevoel dat je niet meer verder groeit in je werkomgeving.

House of cars Haarlem

Storage

“ik zou wel een nieuwe auto erbij willen hebben, maar waar ga ik deze dan neerzetten?
“En áls ik er dan mee wil rijden dan is sowieso net de accu leeg of de band plat.”
“Ik heb liever niet dat mijn partner weet dat ik er wéér eentje bij heb” ?

Bij ons is de opslag van je geliefde speelgoed net even wat uitgebreider, je kan het met een gerust hart achterlaten.

Als je wilt weten wat ik hiermee bedoel? Bel me.

Booij Bikkers Advocaten

Onze missie
Complexe fiscale en financieel-bestuursrechtelijke
problemen lossen wij efficiënt op. Nationaal of internationaal.
Wij helpen u strategische beslissingen te nemen.
Procederen of schikken? Vechten of onderhandelen? Mediation? Uw belang staat voorop.
Wij luisteren goed naar u en komen altijd met een creatieve oplossing.