Van Munster Projectontwikkeling BV


Van Munster Projectontwikkeling: Recreatiepark Klarenbeek

Recreëren in alle vier de seizoenen. Recreatiepark Klarenbeek is een absolute aanrader voor degene die van rust en stilte houden. Op het bijna vier hectare grote park wordt een grote variëteit aan recreatiewoningen geplaatst. Een nieuw park met een bijzonder karakter in een mooie en natuurlijke omgeving. De chalets worden geleverd incl. basisstoffering, luxe keuken met inbouwapparatuur, inbouwkasten in de slaapkamers, complete badkamers en aangelegde tuin met eigen parkeerplaats. Alle kavels zijn voorzien van infra (aardgas, water en elektra). Er staan diverse showmodellen ter bezichtiging, kom vrijblijvend kijken en overtuig u zelf! Klarenbeek is een dorp ten oosten van Apeldoorn. Ook interessant voor investeerders!

www.recreatieparkklarenbeek.nl