LvB Bemiddelingen

LvB Bemiddelingen is actief op het gebied van werving- en selectie, interim recruitment en detachering van IT professionals.

Wij ondersteunen het streven naar succes van klanten door voor hen expertise en toptalent te werven, met een werkwijze waarin transparantie, integriteit en open communicatie centraal staan. De juiste match vinden, opdrachtgevers en professionals beiden sterker maken, adviseren en proactief meedenken bij recruitment vraagstukken.

Wij zijn een betrouwbare en betrokken gesprekspartner met focus op de interne organisatie, cultuur en behoefte(n) van de klant. Wij optimaliseren het inhuur proces van matching tot aan facturatie en maken het proces daarmee volledig inzichtelijk en beheersbaar.

Wij zijn Betrokken, Professioneel, Klantgericht, Transparant en Flexibel en werken graag samen.

Heeft u vragen? Bel 085 -1300061 of stuur ons uw vraag:

www.lvbbemiddelingen.nl