Hoffelijk N.V.


Hoffelijk is een financieel opleidingsinstituut, ontstaan vanuit de wil om de financiƫle dienstverlening te verbeteren. Inmiddels is Hoffelijk uitgegroeid tot een bredere organisatie, waaraan diensten als interim, consultancy, audits en examens zijn toegevoegd. Er zijn niet alleen financiƫle partijen als klant, maar ook andere zakelijk dienstverleners.

We bieden een integrale en innovatieve oplossing om medewerkers te trainen op gebied van kennis en kwaliteitswaarborging. Door een combinatie van een leermanagementsysteem en content in te zetten, ondersteunen we partijen bij intensieve opleidingsperiodes, zoals onboarding van nieuwe medewerkers. We zorgen voor meer relevantie en een betere leerervaring door een individuele aanpak.

Benieuwd naar praktijkvoorbeelden of vragen? Neem contact op via 010 – 760 11 00 of ga naar:

www.hoffelijk.nl/continu-leren