Autobedrijf Can

Autobedrijf Can is al jaren het juiste adres voor automobielen in het premium en exclusieve segment. Daarnaast bieden wij niet alleen automobielen aan, maar het totaal pakket. Wij ontzorgen u graag in al uw behoeften bij de aankoop van een wagen uit onze collectie. Bijvoorbeeld het vinden van een bijpassende verzekering of het aanbrengen van een beschermlaag op de lak.

CAN EXCLUSIVE GARANTIE
In onze showroom treft u exclusieve en sportieve auto’s aan. U bent van harte welkom om ons huidige aanbod te bekijken in de showroom. De auto’s staan zo tentoongesteld dat u ze gemakkelijk van elke kant kunt bekijken. Bij aankoop van een occasion is het bij ons mogelijk dat u hierop garantie krijgt. De looptijd van deze garantie is afhankelijk van de prijs, leeftijd en onderhoud van het voertuig dat u koopt. Wij verzekeren u, voordat een verkochte auto bij ons de deur uitgaat, deze eerst wordt onderworpen aan een grondige inspectie, zodat u er zeker van bent dat u een degelijke auto bezit.

www.autobedrijfcan.nl