Alles Paletti

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken. Van ernstige tot minder ernstige ongevallen, thuis, op straat of tijdens het werk. Nog maar al te vaak wordt bij ongelukken vertrouwd op het initiatief van de ander of wacht men op een arts of ambulance. Vaak komt dit doordat er een tekort aan kennis van eerste hulp is. Het zou toch fijn zijn om u niet zo machteloos te hoeven voelen en zelf te kunnen handelen.
Alles Paletti® is een bedrijf dat zich bezig houdt met diverse cursussen die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn in het dagelijkse leven. Dit kan in een bedrijf van belang zijn maar ook in de huiselijke omgeving.
ALLES PALETTI: Een begroeting die in de zuidelijke mijnstreek al jaren wordt gebruikt. Maar het kan ook een andere betekenis hebben: Hoe is het?, Hoe voelt u zich? Alles in orde? En daar gaat het bij ons om, dat alles in orde is!

Iedereen kan bij ons terecht voor advies, diverse cursussen, materialen, het opstellen van een RI&E en/ of gebouw RI&E en het opstellen van een bedrijfsnoodplan. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.
De cursussen worden verzorgd conform de in de Arbowet besluit vastgestelde richtlijnen en onder auspici├źn van het Nederlands Instituut voor BedrijfsHulpVerlening (NIBHV). Bij het samenstellen van onze lessen kijken wij met name naar de wensen van de bedrijven\ cursisten en naar de nieuwe inzichten op het gebied van instructies. Innovatie en variatie zijn daarin de kernwaarden. De cursist moet aan het einde van de dag het gevoel hebben dat de dag vlotjes is verlopen maar toch op actieve wijze veel geleerd te hebben.

De opleidingen kunnen geheel op maat verzorgd worden, zowel in-company als in het Alles Paletti opleidingscentrum in Maasbree, waar wij de beschikking hebben over eigen instructieruimten. We maken gebruik van geavanceerde oefenapparatuur, zodat we zowel de theorie als praktijk op een realistische manier kunnen aanbieden.

In een grote oefenruimte wordt de praktijk van het blussen van kleine branden, alsmede het ontruimen en evacueren van slachtoffers praktisch geoefend. Onze oefenbaan is voorzien van de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Alles Paletti, uw betrouwbare partner voor al uw veiligheidstrainingen.

www.allespaletti.nl