House of Cars Haarlem

Storage

“ik zou wel een nieuwe auto erbij willen hebben, maar waar ga ik deze dan neerzetten?
“En áls ik er dan mee wil rijden dan is sowieso net de accu leeg of de band plat.”
“Ik heb liever niet dat mijn partner weet dat ik er wéér eentje bij heb” ?

Bij ons is de opslag van je geliefde speelgoed net even wat uitgebreider, je kan het met een gerust hart achterlaten.

Als je wilt weten wat ik hiermee bedoel? Bel me.

Transport

Wil je iets geregeld hebben qua transport?

Dit regelen we met een open trailer of met een discrete dichte trailer. Alles is mogelijk en nee krijg je van mij niet te horen. Wil je de auto vervoerd hebben per container of vliegtuig? Zelfs dit is mij niet onbekend. Dit alles zodat je onbezorgd kunt genieten van je automobiel, waar en wanneer je dit wilt.

Import

Dit doe ik al 25 jaar!
Van alleen het papierwerk tot aan turn key.
In het maken van een ”maatpak” voor jouw auto import, dus: ter plekke inspectie, aanschaf, transport, bpm aangifte en inruil, daar ben ik het beste in.
Ik ontzorg je en bespaar je duizenden euro’s.

The Business Car Club

Iets nieuws op auto gebied. We gebruiken de showroom voor niet- auto gerelateerde evenementen maar welke elkaar ook niet bijten.

Er is een hospitality ruimte gecreëerd waarbij je tussen de auto’s kunt dineren, een modeshow of een presentatie voor een nieuw vastgoed project kunt geven. Wat je ook bedenkt, het kan plaatsvinden in een unieke omgeving en ambiance.

The Business Car club staat voor alles wat je out of the box kunt bedenken op zakelijk en auto gebied.

Kom eens kijken!

Ga naar de website