VAYA Projects

 UNIEKE KANS

Wij bieden investeerders de mogelijkheid een nieuw appartement te kopen op een aantal toplocaties in Oostenrijk. Stuk voor stuk schitterende appartementen op sneeuwzekere locaties in Tirol en Salzburgerland die gegarandeerd renderen. Hoe dat kan? Oostenrijk is zeer zuinig in het uitgeven van ontwikkelgrond terwijl de vraag naar bedden voor verhuur juist heel hoog is. Daarom is ons aanbod uniek en eenmalig en leent het VAYA concept zich uitstekend om te investeren in een appartement in Oostenrijk. Voorlopig wordt er geen nieuwe grond op de locaties Serfaus, Sankt Anton, Saalbach en Kaprun uitgegeven!

ONS AANBOD

  • Het appartement wordt uw eigendom
  • Keuze uit een verhuuropbrengst op basis van garantie of op basis van prognose. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen hiervan
  • De verhuur wordt geregeld door Sunweb, de grootste touroperator op het gebied van sneeuwzeker skiën. Zij regelen een maximale bezetting
  • Wij zorgen er met uitgebreide controle bij begin en einde van de verhuur voor dat de kwaliteit van uw woning hoog blijft

Ga naar de website