Z11 Made

Wilt u Actie in uw zaak en Rust in uw hoofd?
Welkom op onze site! Leuk dat u er bent. Wij zijn Z11made, een
samenwerkingsverband van ondernemers. Onze samenwerking is
ontstaan omdat wij vanuit oprechte interesse ondernemers willen
helpen nieuwe inzichten te verkrijgen en zichzelf en hun bedrijf
verder te ontwikkelen. Daarom willen wij ook graag met u samenwerken.

Daarvoor bieden wij onder andere leerervaringen aan om meer succes te halen uit uzelf en uw bedrijf. Wij onderscheiden ons doordat we twee processen gelijktijdig aanbieden:
1. Wij koppelen theorie en praktijk (wij lezen de boeken voor u!) aan speciale aandacht voor u als ondernemer. Ook laten wij u vanuit verschillende perspectieven naar uw eigen bedrijf kijken. Ieder mens heeft blinde vlekken, maar wat biedt dat kansen als u ze ziet!
2. Wij laten u (in figuurlijke zin) op plekken komen waar u nog nooit bent geweest. Daarmee krijgt u inzichten om anders naar uw bedrijf te kijken. Daarom bent u ook de enige die uw bedrijf tot een succes kan maken. Vandaar u en wij, samen Z11made!

Onze leergangen zijn gebaseerd op de drie pijlers van elke onderneming te weten, commercieel, organisatorisch en financieel. Het niveau van de laagste pijler bepaalt het niveau van uw organisatie. Om aan andere leergangen deel te nemen adviseren wij iedere ondernemer eerst deel te nemen aan de Overall Leergang Bedrijfsplan in 3 dagen. Hiermee krijgt u een kapstok in handen waaraan u alle andere ondernemers-aspecten eenvoudig en overzichtelijk kunt ophangen. 

Uw eigen bedrijfsplan in drie dagen
Een leergang waarin u zelf de hoofdrol speelt. De leergang is zo praktisch dat je haast vergeet dat deze is gebaseerd op een succesvolle theorie. Ook houden wij u een spiegel voor, met één doel, hoe kunnen we U nog succesvoller maken. Verder kenmerkt de leergang zich door veel interactie en groepssessies waarbij de deelnemers elkaar helpen. “De meest leuke en verrassende opmerkingen heb ik gekregen van collega ondernemers die niets met mijn branche te maken hebben“. “Zonder te vragen, krijg je veel waardevolle input die ik komende jaren meeneem in mijn ondernemers carrière“.

Door een grondige marktanalyse en een analyse van uw eigen bedrijf, bepaalt u de koers voor de komende drie jaar en vertaalt dit concreet in acties en doelen voor de komende dag, week, maanden en jaren. We noemen dit een bedrijfsplan maar eigenlijk is het uw actieplan. Geen literair boekwerk maar een route, stap voor stap, naar het door u geplande resultaat!

Ga naar de website