Nathalie den Dekker begon vanaf 2009 en 2010 met FestivalTV met haar eerste televisiedebuut.
Later 2011 krijgt zij een modellencontract van Panasonic Azië en zo groeit ze uit tot ambassadeur van het elektronicamerk.
Na twee jaar modellenwerk in het buitenland, besluit ze terug te keren naar Nederland voor een nieuwe uitdaging.
Zij wordt gekozen tot Miss Nederland in 2012.
In 2012 mag Nathalie zich tevens officieel Meester in de Rechten noemen als zij – ondanks haar vele verblijven in het buitenland – succesvol haar studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht weet af te ronden, gespecialiseerd in zowel het notariaat als het civiel effect.
In 2014 volgt ze een opleiding aan de New York Film Academy en weet dan zeker dat haar passie ligt in acteren en presenteren. Sinds 2016 is Nathalie in de weekends niet meer te missen bij RTL 4 en 5.
In Amerika is ze te zien in een commercial voor Philips Shaver en ze is het gezicht van de Zoom to Zoom-campagne voor Philips voor Zuid-Europa, Amerika en Zuid-Amerika.
Nu ze terug in Nederland is gaat ze beginnen met haar nieuwste project, Business Tips!

Laurien Verstraten (30 maart 1985) is een nederlandse presentatrice, actrice en zangeres. Ze is o.a. te zien geweest in de tv series Goede Tijden, Slechte Tijden, Dokter Tinus, Moordvrouw, Bluf en Celblok H. Laurien presenteert dit najaar voor het tweede seizoen het succesvolle RTL4 programma Life is Beautiful, samen met o.a. Myrna Goossen en Koert-Jan de Bruin. Afgelopen jaar onderzocht ze met collega Winston Post de leukste gadgets in het programma Gadget TV van SBS6.

Voorheen was Laurien jarenlang het gezicht van het zondagochtend programma Mijn Leven, Mijn Gezondheid op RTL4. Andere programma’s waar je haar van kan kennen zijn o.a. RTL Just Away, Mij Een Zorg! (RTL4), Studiekeuze TV, Babes in Business en Uit Vooraad Leverbaar (SBS6). Ook was ze samen met een aantal andere BN’ers kandidaat in de RTL4 spelshow Wie Opent het Slot?
Hiernaast houdt Verstraten zich bezig met format ontwikkeling en het produceren van programma’s als uitvoerend producent.
Ze is bovenal afgestudeerd Master of Law aan de Universiteit van Amsterdam, richting Privaatrechtelijke Rechtspraktijk. Ze studeerde tevens af op het Arbeidsrecht. Laurien is naast haar tv werkzaamheden een getalenteerd zangeres. Tijdens haar rechtenstudie studeerde Laurien tevens Muziektheater aan het Artez Conservatorium. Hiernaast houdt ze zich bezig met gezonde voeding, beweging en fashion. Momenteel heeft ze vooral zin in haar nieuwste uitdaging: Business Tips presenteren op RTL Z!

Dave Geukes is een geboren zakenman en weet precies wat er onder ondernemers leeft en met welke uitdagingen ze te maken hebben.
Dave heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo werkte hij bij bedrijven als Grundig, FilmNet, Canal+, CPM, MaxiVit, Ad Hoc en Widgets. Dave heeft naast zijn carrière diverse zakenprogramma’s gepresenteerd, heeft een groot zakelijk netwerk en weet uitstekend wat er in de verschillende organisaties speelt.Het behouden en onderhouden van een vertrouwensband met zakenrelaties, of het nu om grote of kleine ondernemingen gaat, staat voor hem voorop. Het initiëren en realiseren van new business, business development, gezamenlijk innoveren en de juiste marketing en sales strategie, zijn voor hem doorslaggevende factoren om te kunnen bereiken wat voor iedereen écht belangrijk is: profijt voor alle partijen. Met zo veel ervaring heeft Dave alles in huis om als presentator zijn zakelijke collega’s op een kritische manier voor de camera uit te dagen.

De 27-jarige Zoë Rachamim is geboren in Amsterdam. Van jongs af aan is Zoë al druk bezig met modellenwerk. Ze hielp regelmatig haar oudste zus Tarone Rachamim die professioneel fotograaf is en ze is hét gezicht voor bedrijven als Gassan Diamonds, Paul Warmer, Lou Andrea en andere. Omdat Zoë ondernemen erg interessant vindt, heeft ze na haar Havo-opleiding de Hbo-opleiding Management, Economie en Recht afgerond met de minor Vastgoed. Ze heeft hierna gewerkt bij een bedrijf, waar verschillende ondernemers hun verhaal bij haar neerlegden, om dit vervolgens op te lossen. Vervolgens heeft zij gewerkt bij een succesvol vastgoedkantoor. Toen Zoë de drang ontwikkelde om te gaan presenteren, leidde dit al gauw tot een leuke uitdaging als presentatrice bij het televisieprogramma Business tips.

Anne-Marie van Leggelo – van den Berkmortel is presentatrice, etiquettedeskundige, columnist, spreker en eigenaresse van Het Etiquette Bureau. Anne-Marie werkte als PR dame bij Joop van den Ende en vloog 15 jaar als intercontinentaal wide–body purser bij Martinair Holland. In 2010 richtte ze Het Etiquette Bureau op welke is gevestigd in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Hiermee geeft ze op internationaal zakelijk niveau etiquette advies – en training aan klanten zoals Erasmus Universiteit, Shell en KLM.
Als imago- en etiquette deskundige is Anne-Marie aangesloten bij de Protocol School of Washington.
Haar expertise wordt veel gevraagd in de media zoals RTL Boulevard, Goedemorgen Nederland, BNR Nieuwsradio, Q Music, Het Financieele Dagblad, NRC, Marie Claire en ze schrijft columns voor de magazines Society World, Amsterdam XXXL en Restaurant Krant.
Daarnaast is ze chairwoman bij hotel De l’Europe, een bevlogen spreekster op congressen en events en is de host van talloze events zoals zakelijke netwerkevents, haute couture shows, lanceringen en Miss World Nederland. Bij RTL 4 en SBS 6 was ze de tv-host bij onder andere LXRYTV en momenteel presenteert ze met veel enthousiasme Business Tips op RTL 7.

Je kunt Elisa van der Meijden niet missen wanneer ze op televisie is. Elisa heeft namelijk een extraverte, sprankelende en bruisende persoonlijkheid en is zeer gepassioneerd in het presenteren. Ze is heel enthousiast, geïnteresseerd en nieuwsgierig en haalt hiermee de grootste verhalen uit haar gesprekspartners. Ze houdt van de camera en de camera houdt ook van haar.
Toen ze jonger was, gaf ze al kleine tv-shows voor haar vrienden en familie. Ze groeide op in de showbusiness en ze weet daarom maar al te goed wat dit inhoud. Elisa heeft een grote passie voor reizen, schrijven, fit blijven, nieuwe mensen ontmoeten, theater en natuurlijk voor televisie. Ze is avontuurlijk en gaat graag een stap verder daar waar anderen een stap terug doen.